Elena Marin a primit avansuri la Survivor România 2021?!


Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România, însă nu a ajuns până aici atât de ușor. A primit avansuri erotice Faimoasa?


In articol:

Deși este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021, Elena Marin are și câteva puncte slabe care o pot scoate destul de ușor din competiție. Ce spune o bună prietenă a Faimoasei despre avansurile erotice pe care dansatoarea le-a primit în Republica Dominicană?

Elena Marin a primit avansuri erotice la Survivor România 2021?!

Se pare că Elena Marin rămâne una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021, însă Faimoasa nu trebuie să se culce pe o ureche, căci prietenii cei mai buni ai dansatoarei au observat defectele pe care aceasta le arată cu ușurință în Republica Dominicană.

Citeste si: Cristina Mihaela, anunț șoc la Puterea dragostei: „Cel mai rușinos lucru...”

“Are prea mult bun-simţ. Atunci când nu răspunzi bădărăniei şi bădărănismelor cu bădărănisme, rişti să fii luat drept prost. E ceea ce se întâmplă şi în cazul Elenei Marin. Cei ce tac sunt luaţi de proşti”, spune o prietenă bună de-ale Elenei Marin.

elena marin survivor romania
Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Pentru a câștiga competiția Survivor România, Elena Marin trebuie să dea tot ce are mai bun și să nu se lase dusă de val, atunci când este "atacată" de către colegi sau adversari.

Dacă unei vedete de calibrul Andreei Antonescu i s-a cerut, aproape de la obraz, să facă topless, atunci ne putem gândi cu destulă lejeritate la ce i s-o fi cerut pe faţă Elenei să facă. Nu mai ea ştie, săraca, prin ce trece. În ziua de azi, bărbaţii nu mai sunt ce erau odată, nu mai au, cei mai mulţi dintre ei, acel sentiment al onoarei, ca altădată.

Citeste si: Cristina Mihaela, anunț șoc la Puterea dragostei: „Cel mai rușinos lucru...”

În competiţia asta, s-a văzut deja, se apelează la diverse mijloace de supravieţuire care nu mai ţin cont de nimic, nici de diferenţa de sexe, nici de putere, nici de vârstă”, a mărturisit aceeași prietenă.

elena marin a primit avansuri erotice
Elena Marin ar fi primit avansuri erotice la Survivor România[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

De asemenea, prietena Elenei Marin a mărturisit că indiferent de avansurile erotice pe care le-a primit Faimoasa în Republica Dominicană la Survivor România, aceasta nu va ceda propunerilor, având în vedere că îl iubește nespus de mult pe logodnicul ei.

”Ea nu va ceda vreunui avans de tip erotic, fiindcă îi ştiu foarte bine sentimentele pe care le are pentru iubitul ei, Andrei, rămas în ţară”, a declarat prietena Elenei Marin.

Sursa: Playtech.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

//DESCOPERĂ// Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Kanal D, lider absolut de audiență cu “Survivor România”. Peste 2 milioane de telespectatori, cu ochii pe editia de aseara a reality-ului fenomen

Sebastian și Culiță de la Survivor România și-au primit pedeapsa pentru încălcarea regulamentului!

Consiliu plin de emoții la Survivor România! Bogdan a părăsit competiția pe 16 mai 2021

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri