Sebastian și Culiță de la Survivor România și-au primit pedeapsa pentru încălcarea regulamentului!


După încălcarea regulamentului, Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp și-au primit pedeapsa cuvenită. Ce le-a spus prezentatorul Daniel Pavel?


In articol:

Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp au încălcat regulamentul de la Survivor România 2021 și acum Daniel Pavel i-a anunțat că vor primi pedeapsa cuvenită. 

Sebastian și Culiță de la Survivor România și-au primit pedeapsa pentru încălcarea regulamentului

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulamentul de la Survivor România, însă abia acum, în timpul consiliului, li s-a spus ce pedeapsa au primit.

Sebastian a încercat să ia legătura cu soția lui și pentru acest lucru a fost pedepsit și anunțat de Daniel Pavel că va trebui să suporte consecințele.

Citeste si: Simina Loica de la Puterea Dragostei a rupt orice urmă de prietenie cu Raluca Munte! ”Pentru că nu este curioasă"

sebastian chitosca a incalcat regulamentul
Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Am încercat să fac rost de telefon și am ținut să scriu două fraze soției mele să-i spun că o iubesc mult, să-i spun că îmi este dor de ea", a mărturisit Sebastian Chitoșcă.

Pentru fapta sa, Sebastian Chitoșcă a fost anunțat de Daniel Pavel  că va suferi la următorul joc de recompensă, dacă Faimoșii îl vor câștiga.

Citeste si: Jador de la Survivor România, despre marea lui iubire: "Am fost cu ea un an de zile"

"Decizia pe care am luat-o în privința ta este: la următorul joc de recompensă pe care îl veți juca, în situația în care echipa faimoșilor îl câștigă, tu nu te vei bucura de această recompensă, ca pedeapsă pentru fapta pe care ai făcut-o", a declarat Daniel Pavel.

Sebastian a rămas fără grai la aflarea veștii:

"Nici nu știu ce să spun. Însă, știu că o perioadă bună de timp am avut în gând greșeala pe care am făcut-o, merit pe deplin. Încă o dată spun că îmi pare rău, îmi cer scuze tuturor persoanelor de aici, cât și celor de acasă și sper să trec cu bine peste acest moment, pentru că mă mai așteaptă la sfârșitul săptămânii încă o emoție, să văd dacă mai continui această aventură din viața mea, care este din ce în ce mai grea că s-au acumulat multe.

Mă lupt cu foamea în fiecare zi și cu dorul de familie", a mărturisit Sebastian.

sebastian chitosca survivor romania
Sebastian Chitoșcă luptă în continuare pentru marele premiu de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Culiță Sterp a primit aceeași pedeapsă pentru încălcarea regulamentului  atunci când s-a îndepărtat de camp și nu a mai fost de găsit.

"Nu am știut care sunt limitele camp-ului. M-am dus în junglă să-mi fac nevoile, i se poate întâmpla oricui. Jungla e la fel peste tot.

Eu am avut oarecum instinctul de a mă orienta în spațiu și am găsit calea și să mă întorc înapoi. Se putea să nu fac asta, se putea să nu primesc pedeapsă dacă nu mă rătăceam eu", a declarat Culiță.


Abonează-te pe

Citește și:

Consiliu plin de emoții la Survivor România! Bogdan a părăsit competiția pe 16 mai 2021

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

//DESCOPERĂ// Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

Sorin de la Survivor România, mesaj important pentru Albert: „Ai grijă”

Cristina Mihaela, anunț șoc la Puterea dragostei: „Cel mai rușinos lucru...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri