Elena Gheorghe vrea sa se INGRASE! “Mi-as dori sa pun mai mult pe mine!” In Turcia a dat iama in baclavale!


Cantareata are o silueta de balerina, care s-a mentinut si dupa ce frumoasa roscata l-a nascut pe micutul Nicholas.

 

La nici doua saptamani dupa nastere, vedeta avea trupul perfect anterior sarcinii, iar acum, cand te uiti la ea, ai putea sa juri ca tine dieta incontinuu.  Ei bine, aflati ca artista nu isi pune multe restrictii culinare, iar vara aceasta, recunoaste ca a dat iama in baclavale. Se pare insa ca… este imuna la calorii!
"Nu merg foarte des la sala pentru ca nu am timp, dar am foarte multe concerte, iar efortul depus arde undeva la doua-trei mii de calorii.  Eu cant si dansez de joi pana duminica si de aceea sunt atat de slaba. Mi-as dori sa pun mai mult pe mine! Totusi,  vreau sa mananc sanatos, desi mai scap o ciocolatica intr-un aeroport, o baclava… In vacanta din Turcia, in fiecare zi mancam.  Este fantastica. Nu ai cum sa mergi in Turcia si sa nu mananci baclava. E ca si cum ai veni in Romania si nu ai manca sarmale.", a declarat Elena pentru kfetele.ro.

La nici doua saptamani dupa nastere, vedeta avea trupul perfect anterior sarcinii, iar acum, cand te uiti la ea, ai putea sa juri ca tine dieta incontinuu.  Ei bine, aflati ca artista nu isi pune multe restrictii culinare, iar vara aceasta, recunoaste ca a dat iama in baclavale. Se pare insa ca… este imuna la calorii!"Nu merg foarte des la sala pentru ca nu am timp, dar am foarte multe concerte, iar efortul depus arde undeva la doua-trei mii de calorii.  Eu cant si dansez de joi pana duminica si de aceea sunt atat de slaba. Mi-as dori sa pun mai mult pe mine! Totusi,  vreau sa mananc sanatos, desi mai scap o ciocolatica intr-un aeroport, o baclava… In vacanta din Turcia, in fiecare zi mancam.  Este fantastica. Nu ai cum sa mergi in Turcia si sa nu mananci baclava. E ca si cum ai veni in Romania si nu ai manca sarmale.", a declarat Elena pentru kfetele.ro.

##VIDEO18708##


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bogdan Mocanu și Andra de la Puterea Dragostei, despărțiți după ce au plecat din competiție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri