Elena Gheorghe, ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista! “Abia aştept să le port”


Elena Gheorghe ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista!

Elena Gheorghe pregăteşte un super concert de muzică armânească, ce va avea loc pe 23 mai la Sala Palatului. Un aspect important din toata desfăşurarea show-ului vor fi ţinutele cu care artista va apărea pe scenă. Pentru că a vrut ca acestea să fie cu adevărat deosebite, Elena, alături de stilistul ei, au realizat singuri nu doar modelele, ci şi materialele din care vor fi confecţionate.

“Concertul acesta e foarte important pentru mine şi îmi doresc ca totul să fie special.

Din acest motiv am hotărât că ţinutele vor fi cu atât mai spectaculoase cu cât materialele din care sunt confecţionate vor arăta exact aşa cum vrem noi. Aşa am început să gândim şi să construim imprimeuri care să spună o poveste, imprimeuri care să combine motive tradiţionale armâneşti cu o grafică modernă. M-am documentat foarte mult în privinţa asta, am studiat costumele tradiţionale armâneşti, ca să putem avea mixul perfect între vechi şi nou.
Am pornit în povestea asta împreună cu Alexandru Raicu (designer) şi Ioana Ieremia (stilist). Lucrăm la proiectul ăsta de mai bine de două luni şi abia aştept să le port. Alex îmi trimite schiţele rochiilor după ce îi spun ce mi-aş dori, alegem ce ni se pare potrivit şi spectaculos, apoi urmează printarea graficii, confecţionarea, iar Ioana vine cu accesorii, încălţăminte şi mood-board pentru make-up şi hair. Abia aştept să vedeţi ce ne-a ieşit! ”,
a
povestit artista.

Elena Gheorghe ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! “Una dintre ţinutele pe care le voi purta va fi accesorizată cu o centură veche, armânească, pe care o am de la bunica mea”

Elena a dezvăluit pe conturile ei de socializare și un secret legat de aceste rochii: fiecare ținută pe care ea o va purta va avea și o dublură, adică va avea câte două rochii de același fel, asta pentru a evita orice incident neprevăzut.

Creațiile sunt atât de ample, încât trei persoane o vor ajuta să se îmbrace de câte ori va ieși pe scenă. Pentru crearea lor, după ce a ales din zeci de schițe, s-au folosit peste 300 de metri de material.

Concertul pe care îl pregăteşte la Sala Palatului este şi o promisiune pe care Elena i-a făcut-o bunicii sale.

"Înainte de a plecat dintre noi, Dada (bunica mea) îşi dorea foarte tare ca eu să cânt muzică armânească într-un eveniment de felul acesta. E foarte important pentru mine să mă pot ţine de promisiunea pe care i-am făcut-o şi ştiu că ea va fi oricum alături de mine. Una din ţinutele pe care le voi purta va fi accesorizată cu o centură veche, armânească, pe care o am de la ea. Am pregătit tot felul de lucruri pentru acest concert în care bunica mea va fi prezentă, într-un fel sau altul”, a mai adăugat artista.

După succesul înregistrat pe piesa “Lună Albă”, care a depăşit 15 milioane de vizualizări pe YouTube, Elena va lansa pe 23 mai şi un nou album de muzică armâneasca, care va conţine 11 piese.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

TIBI CLENCI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

CLAUDIA PUICAN: Cine este și cu ce se ocupă, iubita lui Armin Nicoară

ARMIN NICOARĂ: Cine este cu ce se ocupă și ce vârstă celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp fierb macaroanele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri