Elena Gheorghe sărbătorește două decenii de carieră în lumea muzicii!

Elena Gheorghe sărbătorește două decenii de carieră în lumea muzicii!
Elena Gheorghe sărbătorește două decenii de carieră în lumea muzicii!

Artista este una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii autohtone.

Încă de mic copil a participat la vârsta de trei ani pe scenă alături de mama sa, cântarea de muzică populară Mărioara Man Gheorghe. Odată cu trecerea timpului, artista a început să fie din ce în ce mai cunoscută, atunci când în anul 2002 s-a alăturat trupei Mandinga. Patru ani mai târziu, a părăsit trupa și și-a început cariera solo, devenind una dintre cele mai de succes cântărețe din tară.

În anul 2024, artista împlinește douăzeci de ani de carieră și îi aniversează într-un concert grandios la Sala Palatului, pe 23 mai.

Elena Gheorghe împlinește 20 de ani de cariera

Când lansează artista un nou album

Spectacolul va fi o incursiune captivantă în cariera remarcabilă a Elenei Gheorghe, desfășurându-se ca o poveste. Una dintre surprizele spectacolului va fi momentul așteptat al lansării unui nou album de muzică pop, marcând un capitol important în cariera blondinei, după mai bine de 10 ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce a declarat cântăreața despre concert

“Este un eveniment important și foarte emoționant pentru mine! Va fi un show la care îi invit cu mult drag atât pe cei care mi-au fost alături în toți acești ani, cât și pe cei care au curiozitatea să vadă un spectacol ce aduce emoție, dans și mai ales bucurie.

Voi canta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, până la muzica armanească și populară, adică până la rădăcini.

Pregătim o nebunie frumoasă pentru că voi îmbrăca genurile muzicale pe care le-am cântat, într-o haină nouă. Alături de mine vor fi prieteni și colegi vechi ce mi-au marcat cariera, și alături de care sunt sigură că v-ați dori să mă revedeți pe scenă.

Dar vor fi și colaborări muzicale la care nu vă așteptați, muzică nouă de pe albumul ce vă fi lansat în acea zi.

Vor urca pe scenă peste 50 de dansatori și 30 de instrumentiști. Iar întregul concert este despre muzică și dragoste, prietenie și bucuria de a fi împreună. Va fi memorabil. Abia aștept!", spune Elena Gheorghe.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Betty Salam vorbește despre cea mai mare temere cu privire la fiul său: „Îmi e teamă ca fiul meu să nu-mi reproșeze că nu stau cu el.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies