Elena Gheorghe, mărturisiri neaşteptate, în direct, la TV! Cântăreaţa a vorbit despre noaptea în care a rămas însărcinată


Elena Gheorghe a anunţat, în urmă cu doar câteva zile, că va deveni mămică pentru a doua oară, iar recent a vorbit despre sarcină, în direct, la TV.

Invitată în platoul unei emisiuni TV, aceasta a mărturisit că încearcă să nu mănânce nimic după orele 18.00 şi, mai mult de atât, a oferit detalii picante despre noaptea în care a rămas gravidă.

”Sunt mai nervoasă decât în prima sarcină, dar sunt ok. E foarte diferită faţă de sarcina cu Nicholas. Nu am avut greţuri. Nu pot să mănânc foarte mult. Nu mă abţin de la nimic, dar încerc să nu mănânc după 6. Încerc să beau sucuri naturale. Cornel se ocupă de smoothie-uri. Bebe nu prea mă lasă să dorm. Până în noiembrie, când ne-am hotărât eram foarte stresaţi dacă ne descurcăm cu doi copii. I-am zis lui Cornel că dacă nu ne hotărâm acum, nu-l mai facem niciodată. Am rămas gravidă din prima. Am încercat să-l luăm uşor pe Nicholas pentru că există probleme cu gelozia între fraţi. De Crăciun mami şi tati şi-au dorit un copil, iar el a fost încântat că Moşul ne-a îndeplinit dorinţa”, a declarat Elena Gheorghe, conform WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Emi Pian a fost înmormântat! Scrisul de pe crucea bărbatului a șocat pe toată lumea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri