Elena de la Mandinga a scapat de cosuri! Gaurile de pe fata aproape ca i-au trecut! I-am aflat secretul


Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a dus o lupta apriga cu cosurile care i-au invadat chipul in urma cu aproape doi ani.

 

Dupa un lung sir de investigatii amanuntite si tratamente, cantareata a reusit sa scape de bube.
Elena a fost la un pas de depresie cand s-a umplut de bube pe chip si, desi consultase mai multi medici si incercase numeroase tratamente, tot nu reusea sa scape de ele. Cantareata se pricopsise cu un stafilococ de care a reusit cu greu sa se vindece. A luat antibiotice, a facut tratamente cu creme naturiste, si-a curatat tenul la saloanele de cosmetica si, intr-un final, acneea a disparut. Numai ca, din pacate, a ramas cu gauri in obraji. A incercat sa scape si de aceste semne, apeland la un tratament cu laser, insa nu a reusit in totalitate.
“Acum, Elena are tenul aproape curat. Cosuri nu mai are de multa vreme, semnele i-au mai trecut. A facut si tratament cu laser, dar cel mai bun rezultat l-a avut dupa ce a facut un peeling chimic foarte puternic. Practic, si-a curat un strat de piele de pe chip. Mai are de facut inca un peeling chimic, in toamna. Vara nu se fac astfel de proceduri, de la caldura si soare pot aparea reactii adverse. Peelingul din septembrie e ultimul pe care-l va face si care ar trebui sa o scape de gaurile din obraji”, sustin apropiatele Elenei.

Dupa un lung sir de investigatii amanuntite si tratamente, cantareata a reusit sa scape de bube.

Elena a fost la un pas de depresie cand s-a umplut de bube pe chip si, desi consultase mai multi medici si incercase numeroase tratamente, tot nu reusea sa scape de ele. Cantareata se pricopsise cu un stafilococ de care a reusit cu greu sa se vindece. A luat antibiotice, a facut tratamente cu creme naturiste, si-a curatat tenul la saloanele de cosmetica si, intr-un final, acneea a disparut. Numai ca, din pacate, a ramas cu gauri in obraji. A incercat sa scape si de aceste semne, apeland la un tratament cu laser, insa nu a reusit in totalitate.“Acum, Elena are tenul aproape curat. Cosuri nu mai are de multa vreme, semnele i-au mai trecut. A facut si tratament cu laser, dar cel mai bun rezultat l-a avut dupa ce a facut un peeling chimic foarte puternic. Practic, si-a curat un strat de piele de pe chip. Mai are de facut inca un peeling chimic, in toamna. Vara nu se fac astfel de proceduri, de la caldura si soare pot aparea reactii adverse. Peelingul din septembrie e ultimul pe care-l va face si care ar trebui sa o scape de gaurile din obraji”, sustin apropiatele Elenei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri