Elena Basescu, mamica pentru a treia oara. Cine este tatal copilului


La doar câteva ore după ce au apărut primele zvonuri privind faptul că Elena Băsescu ar fi însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomată, aceasta a rupt tăcerea.

 

În urmă cu puţin timp, ea a făcut public un mesaj atipic, însă mai în glumă, mai în serios, ea a recunoscut că va deveni mamă şi, maimult de atât, a spus că vor fi doi părinţi foarte buni pentru copilul lor. 

 

”Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.  Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu.”, a scris ea pe contul personal de socializare. 

Elena Băsescu a fost căsătorită timp de patru ani de zile cu Bogdan Ionescu, căruia i-a dăruit doi copii - o fetiţă pe nume Sofia şi un băieţel pe nume Traian. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri