ELENA ADELINA COCIOABĂ: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are concurenta de la Puterea Dragostei


Elena Adelina Cocioabă de la „Puterea Dragostei” are 21 de ani și a încheiat ultima relație din cauza infidelității.


In articol:

Elena Adelina Cocioabă este una dintre concurentele celui de-al patrulea sezon al emisiunii matrimoniale fenomen „Puterea dragostei”. Tânăra mărturisește că pășește în Casa Dragostei cu speranța că se va întoarce acasă cu alesul inimii sale.

Elena Adelina Cocioabă are 21 de ani și studiază în cadru Facultății de Pedagogie. Noua concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a povestit că ultima sa relație s-a terminat din cauza faptului că partenerul de la acea vreme a înșelat-o.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este și ce vârstă are Andreea Bănică. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Cine este Elena Adelina Cocioabă de la „Puterea Dragostei”

Ce vârstă are Adelina de la Puterea Dragostei

Elena Adelina Cocioabă este născută în anul 2000, mai exact pe 19 mai, fiind originară din Țigleni, județul Gorj. Tânăra își câștigă existența lucrând ca și cosmeticiană și în paralel studiază pedagogia.

Elena adoră să experimenteze lucruri noi și mărturisește că emisiunea matrimonială o va scoate, cu siguranță, din rutină și de ce nu, îi va aduce în cale jumătatea.

Mă numesc Cocioabă Elena Adelina. Am 21 de ani, vin din orașul Țicleni, sunt studentă la Pedagogie și sunt și cosmeticiană. Sunt de părere că fără a experimenta lucruri noi, viața ar fi una plictisitoare, de aceea am venit la această emisiune. Eu cred că cea mai frumoasă dragoste se trăiește lângă mine. Important este cu cine o voi împărți”, a spus Elena Adelina.

Elena Adelina spune despre ea că este o persoană extrem de afectuoasă și că în acest moment, este pregătită să înceapă un nou capitol în plan amoros, deși ultima relație s-a terminat din cauza partenerului infidel.

Adelina puterea dragostei instagram

Citeste si: BOGDAN VLAD MUREȘAN: Cine este și ce vârstă are concurentul de la Puterea dragostei

Puterea Dragostei a ajuns la cel de-al patrulea sezon 

„Puterea Dragostei” este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri matrimoniale din România, bazându-se pe formatul emisiunii „Power of love”. Atât fetele, cât și băieții care pășesc în Casa Dragostei sunt supravegheați în permanență și scopul lor în această emisiune este acela de a-și întâlni jumătatea.

Băieții și fetele locuiesc însă separat, fiind aduși împreună în Casa Puterea Dragostei, în fața camerelor de luat vederi, pentru a se cunoaște mai bine.

Telespectatorii joacă un rol extrem de important, întrucât ei sunt cei care își desemnează săptămânal favoriții. Concurentul care ajunge pe primul loc în topul preferințelor celor de acasă va primi un cec în valoare de 1500 de euro la finalul săptămânii.

De asemenea, un concurent va fi eliminat în fiecare săptămână, în urma voturilor acordate de colegii de competiție.

Citeste si: CV RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities


Abonează-te pe

Citește și:

BOGDAN VLAD MUREȘAN: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are concurentul de la Puterea dragostei

Povestea de dragoste dintre Cosmin Seleși și Irina - de la întâlnirea la un semafor, la cererea de căsătorie într-o garsonieră

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cine este ALINA LAUFER, soția lui Ilan Laufer. "Am decis că este mai bine pentru noi să locuim aici pentru că Ilan călătorea oricum o dată la două luni de zile"

PORTRET RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Nu am pe nimeni.” Vlad Gherman a rămas de unul singur, după plecarea Oanei Moșneagu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri