El este chef-ul elvetian care hraneste nevoiasii din Romania!


Chef Jakob Hausmann este elvetianul care de mai bine de 19 ani gateste cu pasiune pentru romani.

 

De aceasta data a pregatit o ciorba de legume, in fata restaurantului sau din Centrul Vechi al Capitalei, pentru nevoiasi si nu numai. Jakob, in colaborare cu preotul paroh al bisericii Sfantul Antonin, a preparat peste 400 de portii de ciorba de post, de care s-au bucurat toti oamenii ce s-au aflat in trecere prin zona. Ciorba preparata de Chef Hausmnann a fost apreciata  inclusiv cativa  turistii straini, care s-au declarat incantati de faptul ca inca mai exista oameni care se gandesc sa-si ajute semenii.
”Daca vrei sa faci o fapta buna nu ai nevoie de averi, ci trebuie doar sa depui un minim de efort ca sa oferi zambete celorlalti. Ideea acestui proiect este de a-i sensibiliza pe cei care au posibilitati financiare sa faca o fapta buna, ajutand oamenii sarmani cu bani, haine sau cu ceva de mancare”, declara Chef Hausmann.
In sezonul rece, Jakob Hausmann, doreste sa ofere o masa calda o data pe luna, tuturor celor care trec pe strada, prin fata restaurantului Mica Elvetie.

De aceasta data a pregatit o ciorba de legume, in fata restaurantului sau din Centrul Vechi al Capitalei, pentru nevoiasi si nu numai. Jakob, in colaborare cu preotul paroh al bisericii Sfantul Antonin, a preparat peste 400 de portii de ciorba de post, de care s-au bucurat toti oamenii ce s-au aflat in trecere prin zona. Ciorba preparata de Chef Hausmnann a fost apreciata  inclusiv cativa  turistii straini, care s-au declarat incantati de faptul ca inca mai exista oameni care se gandesc sa-si ajute semenii.”Daca vrei sa faci o fapta buna nu ai nevoie de averi, ci trebuie doar sa depui un minim de efort ca sa oferi zambete celorlalti. Ideea acestui proiect este de a-i sensibiliza pe cei care au posibilitati financiare sa faca o fapta buna, ajutand oamenii sarmani cu bani, haine sau cu ceva de mancare”, declara Chef Hausmann.

In sezonul rece, Jakob Hausmann, doreste sa ofere o masa calda o data pe luna, tuturor celor care trec pe strada, prin fata restaurantului Mica Elvetie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri