E pacat mare! Ce se intampla cu femeile care fura barbatii altora


Femeia care fura barbatul alteia comite un pacat imens, pentru care va fi foarte greu iertata. Biserica mentine o pozitie ferma in legatura cu acest pacat si ne spune exact care sunt pedepsele pentru curvie.

Ce se intampla cu femeia care fura barbatul alteia

Dacă fata care fură bărbatul alteia şi se culcă cu el este o fecioară, ea comite păcatul desfrâului şi trebuie să se pocăiască trei ani înainte de a fi împărtăşită:

Greseala uriasa pe care o fac multi romani cand se casatoresc! E mare pacat!

"Fecioarele care, fără învoirea tatălui, au urmat bărbaţilor desfrânează; dar împăcându-se cu părinţii se pare că fapta capată vindecare. Însă nu se vor primi la împărtăşire îndată, ci vor primi epitimie timp de trei ani.” (Canonul 38, Sf. Vasile cel Mare).
O femeie necăsătorită care se culcă cu un bărbat, fie el căsătorit sau nu, săvârşeşte acelaşi păcat al desfrâului sau curviei, care îi interzice să se mai împărtăşească 7 sau 9 ani, în funcţie de canon:

„Fugiţi de curvie, că tot păcatul pe care îl face omul afară de trup este, iar cel ce curveşte în trupul său păcătuieşte. Au nu ştiţi că trupul vostru este lăcaş al Duhului Sfânt care locuieşte în voi?” (Corinteni 6, 18-19)

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei spunea că încă este ”fecioară”!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri