„E de neiertat!” Ce a spus Gabriela Firea despre declarațiile lui George Buhnici


Scandalul momentului a fost provocat de George Buhnici, care a făcut câteva declarații controversate. Ministrul Familiei, Gabriela Firea, nu a ezitat să aibă o reacție în mediul online. Politicianul a exprimat în mod clar că nu este de acord cu ceea ce a mărturisit Buhnici.


In articol:

Gabriela Firea susține femeile și condamnă sub orice formă jignirile aduse la adresa acestora.

Gabriela Firea, mesaj dur în mediul online

gabriela firea george buhnici declaratie

Gabriela Firea a reacționat după declarațiile lui George Buhnici

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: George Buhnici, vizat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce pedeapsă uriașă riscă, după declarațiile sale

Mai multe persoane publice și-au exprimat părerea cu privire la situația declanșată de  cunoscutul vlogger. Fostul primar al Capitalei a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care transmite susținerea ei față de femei. Firea spune că este de neiertat invocarea unor astfel de jigniri, dar și instigarea la ură sau misoginism.

De asemenea, Ministrul a explicat că aceste declarații sunt și mai grave, atunci când vin din partea unui om influent, urmărit de foarte multe persoane.

„Am citit cu îngrijorare toate comentariile din spațiul public apărute în urma declarațiilor unei persoane publice. Afirmațiile făcute la un post național de televiziune sunt extrem de jignitoare la adresa femeilor. Este impardonabil să aduci în discuție cuvinte care pot fi interpretate ușor că îndeamnă la pedofilie, misoginism și chiar instigă la violență împotriva femeilor.

Toate acestea, când este vorba despre o persoană publică, urmărită de mulți fani, care are astfel puterea de a influența alți oameni”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a apărat întotdeauna drepturile femeilor, susținând egalitatea acestora cu bărbații. De asemenea, fostul primar a declarat că este împotriva bărbaților care cred că femeia este un obiect: „Este de neiertat orice declarație care le tratează pe femei ca pe niște obiecte sau care îndeamnă bărbații să considere că femeile sunt bune doar la cratiță.

În continuare, Firea a spus, pentru a nu fi interpretate cuvintele ei, că nu este un lucru rău ca femeile să fie pricepute în bucătărie. În spirit de glumă, Gabriela a menționat că a fi o bucătăreasă bună este de lăudat, în condițiile în care, din ce în ce mai mulți bărbați se consideră „masterchef”.

Ce replică i-a dat Gabriela Firea lui George Buhnici

declaratii george buhnici

George Buhnici

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă

În cadrul unui interviu pe malul mării, George Buhnici a mărturisit că își dorește să vadă femei fără vergeturi atunci când vine pe litoral, îndemnând femeile să meargă la sală. De asemenea, fostul jurnalist a spus că își apreciază soția, pentru că „arată ca o minoră”

„Venim la mare ca să vedem piele- aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi, deci dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus vloggerul.

Ca reacție la aceste declarații controversate, Gabriela Firea a spus că este dreptul fiecărei femei să aleagă pentru viața și corpul ei. De asemenea, fostul primar a expus și faptul că fiecare persoană trebuie să se simtă bine în pielea ei. Gabriela a vorbit și de cât de gravă este instigarea la pedofilie, în special în România, unde există multe situații de acest gen.

„Ca și în cazul bărbaților, sunt cele care trebuie să aibă grijă de sănătatea și aspectul lor, în funcție de decizia personală. Există, însă, și persoane care se confruntă cu probleme de sănătate, dar toată lumea are dreptul să se simtă bine în pielea lui. Extrem de gravă este declarația care duce spre pedofilie și care consideră foarte normal ca bărbații să se uite la copile minore. O astfel de exprimare poate fi un model pentru bărbații care ascultă o persoană publică! Anul trecut, 166 de fete care nu au împlinit vârsta majoratului au fost violate”, a declarat fostul primar al Capitalei.

„Sunt revoltată” Gabriela Firea nu îl iartă pe George Buhnici

gabriela firea buhnici

Gabriela Firea

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: “Să vedeți cu ce cicatrici rămân!” Amin Zahra, medic ATI a reacţionat dur, în scandalul momentului legat de George Buhnici!

Într-o societate în care drepturile femeilor au fost greu caștigate, Ministrul Familiei spune că este inadmisibil să aduci astfel de declarații. Femeia a afirmat că este surprinsă că un om care face parte din lumea mass-mediei, poate face astfel de jigniri.

„Subliniez încă o dată: nu accept astfel de declarații care sunt, de altfel, imposibil de justificat! Sunt revoltată că un om cu experiență în media a putut face o asemenea greșeală, sper să fie o greșeală, ceea nu scuză deloc afirmațiile făcute”, a mai spus Firea.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

“Să vedeți cu ce cicatrici rămân!” Amin Zahra, medic ATI a reacţionat dur, în scandalul momentului legat de George Buhnici!

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

George Buhnici, vizat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce pedeapsă uriașă riscă, după declarațiile sale

„Am fost tratați oribil”. Ruxandra Ion, experiență neplăcută înainte de a pleca în vacanță

Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri