George Buhnici, vizat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce pedeapsă uriașă riscă, după declarațiile sale


Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma declarațiilor lui George Buhnici privind femeile care merg la mare.

După afirmațiile scandaloase potrivit cărora toate femeile ar trebui să investească mai mult în „săliță” decât în tatuaje, iar soția sa „arată ca o minoră”, George Buhnici a intrat în atenția CNDC, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

În cursul zilei de marți, 19 iulie 2022, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării – CNCD, Csaba Asztalos, a făcut o serie de declarații referitoare la situația care a fost creată de George Buhnici, în urma declarațiilor pe care le-a făcut la TV.

Derapajele acestuia nu au rămas indiferente în fața autorităților, iar George Buhnici ar putea primi o amendă cuprinsă între 2000 și 100000 de lei.

George Buhnici sotie

George Buhnici este casatorit cu Lorena Buhnici

[Sursa foto: Facebook]

În acest sens, Csaba Asztalos a declarat: „Se va analiza limita libertății de exprimare în raport cu dreptul la demnitate al femeilor și în general al oamenilor din perspectiva aspectului fizic. O astfel de analiză durează 90 de zile, în principiu, dar când e vorba mesaje publice, ne străduim să dăm o soluție cât mai repede”.

În plus, președintele CNCD a declarat pentru G4media.ro că ”în principiu, condiția femeii în societatea din România e una dificilă. Suntem pe primul loc în UE la mame minore, pe primele locuri la traficul de ființe umane – toate acestea au legătură cu tratamentul în societate. Există și violența de familie cu femei ucise în fiecare an. Toate acestea au legătură cu un comportament în societate față de femei, unele moștenite istoric, altele create în diferite conjuncturi – competiție politică, publicitate etc, în care este exploatată sexualitatea femeii”.

Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament

Citeste si: „Cum poate să mintă în halul ăsta?” George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan- radioimpuls.ro

George Buhnici a făcut mai multe declarații care au inflamat internetul. Fostul prezentator TV a afirmat în cadrul unu interviu că femeile care se afișează la plajă cu celulită și cu vergeturi ar trebui să investească mai mult în „săliță” și, în acest sens, a făcut o comparație cu soția sa, Lorena.

George Buhnici a mai afirmat și faptul că soția sa arată precum „o minoră” și că este extrem de mândru și de norocos să o aibă alăuri de el.
În cadrul interviului dintre George Buhnici și reporter, au fost abordate următoarele subiecte:

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, spune George Buhnici.

„25! Dar nu e minoră, aşa cum ai zis”, a răspuns imediat reporterul. Nici Lorena Buhnici, soția lui George Buhnici, nu a rămas fără replică în cadrul interviului: „Nu, nu sunt, Doamne fereşte!”.

Citeste si: Greșeala făcută de Ioana la „Bravo, ai stil” 2023: „Apelezi la niște lucruri iconice destul de periculoase”. Jurații i-au atras atenția- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 2 iunie 2023. Ce sărbătoare este vineri? Este dezlegare la pește!- stirilekanald.ro

„Am venit cu prietenii să ridicăm degetul mijlociu în fața pandemiei. Să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri și să zicem „bine că nu suntem noi acolo, că suntem aici” și să ascultăm muzică bună, boxele se aud tare și clar, atunci când DJ-ul nu dă în distort rău de tot. Ascultăm trance, house, rock, nu mă omor eu prea tare după pop. Carla’s Dreams e ok, dar nu-i pentru mine”, a început seria declarațiilor George Buhnici.

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă

Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

S-AU ÎMPĂCAT sau nu? Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cazacu. Chiar el a spus - ego.ro

Confesiunea pe care Andreea Antonescu i-a făcut-o fostului soț, când s-a cuplat cu Victor Vrînceanu - wowbiz.ro

Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale - radioimpuls.ro

Maria, emoționată după jurizare! - kanald2.ro

Bianca, dezamăgită de atitudinea lui Laurențiu! „Nu mă place și au fost niște jocuri!” Concurenta i-a adus reproșuri aprige lui Laurențiu, după ce a fost respinsă - kanald.ro

Mesaje de Moșii de vară 2023. ,,Lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!'' - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 2 iunie 2023
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri