După ce a depășit dependența de droguri și s-a vindecat de cancer la sân, faimoasa artistă a fost diagnosticată cu noul coronavirus


Marianne Faithfull a fost diagnosticată cu coronavirus, la vârsta de 73 de ani, după ce a trecut peste dependența de droguri și s-a vindecat de cancer la sân.


In articol:

Cântăreața și actrița Marianne Faithful, fosta iubită a lui Mick Jagger, este internată în Londra, unde a fost diagnosticată cu noul coronavirus. În trecut, aceasta a trebuit să treacă peste dependența de droguri și a reușit să se vindece de cancer la sân.

Citeste si: Maria Ghiorghiu a prezis apariția noului coronavirus! Se întâmpla în 2013” „Un virus necunoscut până acum, dar foarte puternic”

marianne faithfull, testată pozitiv, coronavirus, diagnosticată,  dependenta de droguri
marianne faithfull, testată pozitiv, coronavirus, diagnosticată, dependenta de droguri

O prietenă bună de-a artistei Marianne Faithful, Penny Arcade, a mărturisit pentru publicația „Rolling Stone” că actrița și cântăreața de origine britanică era deja în autoizolare la reședința sa din Londra, când a început să manifeste simptome de răceală. Pe data de 6 aprilie, aceasta a fost internată și testată pozitiv cu noul coronavirus, precum și cu pneumonie.

Citeste si: Coronavirus România: Alte 265 de noi cazuri. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 5467, cele mai multe fiind în continuare la Suceava

Marianne Faithfull, testată pozitiv cu noul coronavirus

Mai mult decât atât, managerul atistei în vârstă de 73 de ani a transmis o declarație, prin care a dezvăluit faptul că actrița se simte bine, și este stabilizată. „Marianne este tratată pentru Covid-19 într-un spital din Londra. Starea ei este stabilă şi ea răspunde la tratament. Îi urăm o completă şi rapidă recuperare,” a transmis manager-ul artistei.

marianne faithfull, testată pozitiv, coronavirus, diagnosticată,  dependenta de droguri
marianne faithfull, testată pozitiv, coronavirus, diagnosticată, dependenta de droguri

Totodată, și fostul soț al Mariannei Faithfull a mărturisit că artista se simte bine, dar că vorbește cu greu și nu poate primi vizitatori. Din nefericire, cântăreața și actrița Marianne Faithfull a fost nevoită să depășească anumite afecțiuni și s-a vindecat de cancer la sân și de Hepatita de tip C, iat în tinerețe, în perioada 1970-1980, Marianne Faithfull a fost nevoitră să combată dependența de droguri, printre care și heroina.

marianne faithfull, testată pozitiv, coronavirus, diagnosticată,  dependenta de droguri
marianne faithfull, testată pozitiv, coronavirus, diagnosticată, dependenta de droguri

La începutul decadei 1970, Marianne Faithfull ajunsese să locuiască pe străzi, din cauza dependenței de droguri, care a dus chiar și la pierderea  custodiei fiului ei, pe care îl are împreună cu Dubnar. Acela a fost momentul în care solista a încercat să se sinucidă, pentru că pierduse controlul asupra propriei persoane, cariera, familia și relația cu Mick Jagger.

Citeste si: Un nou simptom de coronavirus! Mutațiile se văd chiar pe piele

 


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu a prezis apariția noului coronavirus! Se întâmpla în 2013” „Un virus necunoscut până acum, dar foarte puternic”

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Divorț în Familia Regală! Nu mai este cale de întoarcere

Oana Radu, în izolare cu iubitul ei. Concurenta „Bravo,ai stil! Celebrities” și Cătălin se ciondănesc de la... mâncare!

Cât de rezistent ești în fața coronavirusului în funcție de grupa sanguină

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 12 aprilie 2021! Află ce zodie primește o veste tragică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri