Divorț în Familia Regală! Nu mai este cale de întoarcere


Marea Britanie a fost luată prin surprindere de vestea că Meghan Markle și prințul Harry ar fi decis să divorțeze, la mii de kilometri de casă.


In articol:

„Meghan Markle a băgat divorț de prințul Harry”. De câteva zile, în presa internațională circulă un zvon care a cutremurat Casa Regală!

Tabloidele din Australia anunță că Meghan Markle și Prințul Harry se află în plin divorț, la numai câteva zile după ce au renunțat la îndatoririle din familia regală.

Citeste si: Meghan Markle scandal cu Prințul Harry din cauza Prințului Charles

Potrivit tabloidului internațional „Woman's Day”, Meghan Markle a cerut divorțul de Prințul Harry, cu ajutorul unui avocat de top de la Hollywood, pe care l-ar fi angajat pentru a facilita procesul separării de soțul ei și pentru a o ajuta să îl păstreze pe micuțul Archie.

În ciuda zvonurilor, nu există pentru moment documente care să ateste autenticitatea lor, iar Harry și Meghan nu au oferit niciun detaliu și preferă să se bucure de micuțul Archie.

divort in familia regala
divort in familia regala

„Meghan Markle a băgat divorț de prințul Harry”

„Documentele de divorț au ieșit la iveală!” se arată în titlul tabloidului din această săptămână. Vestea neașteptată vine la numai 10 zile după ce Harry și Meghan au renunțat la titlurile regale și au ales o viață independentă, departe de Casa Regală a Marii Britanii.

Citeste si: Prințul Charles, prima declarație după ce a fost infectat cu Covid-19: „Este o situație ciudată”

De la începutul anului, cei doi au anunțat că sunt pregătiți să se susțină independent financiar și că vor mai multă intimitate, deoarece rolurile de membri seniori pe care le aveau în Marea Britanie nu le permiteau acest lucru.

 

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”

În plină pandemie de coronavirus, Meghan și fiul cel mic al prințesei Diana au transmis un ultim mesaj pe contul lor de Instagram, care a strâns mai bine de 11 milioane de abonați, chiar înainte de retragerea oficială.

„Mulţumim acestei comunităţi – pentru sprijin, inspiraţie şi pentru dorinţa comună de a face bine în lume…Deşi s-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des, munca noastră va continua.

Abia aşteptăm să ne revedem curând. Aţi fost minunaţi. Până atunci, vă rugăm aveţi grijă de voi şi unul de altul”, au scris cei doi, care nu au mai folosit de titlurile regale, ci doar de prenumele lor.

În urmă cu câteva săptămâni, Meghan și Harry au revenit din Canada și au petrecut câteva zile cu membrii familiei regale și au fost prezenți și la câteva evenimente.

Despărțirea de Familia Regală a lăsat urme adânci în inima celor care i-au urmărit zi de zi pe Harry și pe Meghan cum și-au întemeiat familia.

foto: hepta.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Prințul Charles, prima declarație după ce a fost infectat cu Covid-19: „Este o situație ciudată”

Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”

Meghan Markle scandal cu Prințul Harry din cauza Prințului Charles

Ducii de Sussex, mesaj emoționant chiar înainte ca Prințul Charles să fie depistat cu coronavirus!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri