Duminica aceasta, de la 17:30, la “Asta-i România!”, Zidul ignoranţei ridicat de autorităţi, în cazul copiilor ucişi de bacteria E. coli


Duminica aceasta, de la ora 17:30, emisiunea “Asta-i Romania!” trage un puternic semnal de alarma in ceea ce priveste sanatatea copiilor nostri si despre cum reactioneaza, in situatii de criza, sistemul medical din Romania si autoritatile.

Duminica aceasta aceasta, “Asta-i Romania!” ne prezinta un material dureros despre cazurile a trei familii, devastate dupa pierderea pruncilor lor. Au trecut 3 ani de cand parintii si-au ingropat bebelusii si nici pana azi, acestia nu stiu ce anume le-a ucis copiii. Autoritatile le-au comunicat doar ca sunt victimele celui mai mare focar de infectie cu E. coli si atat.

Citeste si: HOROSCOP cu Cassandra pentru săptămâna 18-24 martie 2019. Taurii se luptă din plin pentru drepturile lor, Raci experimentează ceva diferit

Pentru familia Oncescu, una dintre cele trei familii care si-au ingropat bebelusul infectat cu bacteria E-coli, ultimii 3 ani, scursi de la tragicul eveniment au fost infernal de grei. Diana, fetita familiei Oncescu, avea 11 luni si jumatate cand s-a stins. E una dintre cele trei fetite aduse in ultima clipa, de la Spitalul de Pediatrie din Arges, la Bucuresti, dar care aveau sa piarda lupta cu viata.

Ancheta bate pasul pe loc; niciun vinovat, nicio concluzie medicala sau legala, asta desi 3 dintre zecile de copii infectati cu bacteria ucigasa, au murit cu zile.

Trei ani de doliu, de chin si de intrebari. De ce ei, si mai ales de ce copilul lor? Cine e de vina si mai ales de unde i s-a tras sfasitul copilei?, sunt cateva dintre intrebarile la care niciunul dintre parintii copilasilor ucisi de bacteria E-coli nu au primit nicuin raspuns, din partea autoritatilor.

“Asteptam inca raspunsul autoritatilor, sa stim si noi de ce a murit copilul nostru”, spune, printre lacrimi, mama Dianei.

Camelia Oncescu nu va uita niciodata ultimele zile din viata fetitei, promisiunile si balbaielile medicilor.

In acea perioada, la Spitalul Marie Curie au fost internati 32 de copii. Unii s-au salvat, dar altii au ramas cu sechele pe viata - sunt copii care vor suferi mereu si care merita si ei un raspuns.

Mai multe informatii, despre acest subiect, duminica aceasta, de la ora 17:30, la “Asta-i Romania!”.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

„De 13 ani de când m-a părăsit soțul meu, nu am mai fost atinsă de niciun bărbat. Mi-am pierdut orice speranță...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri