Drenajul limfatic, masajul care intareste imunitatea, elimina toxinele si te ajuta sa slabesti!


Drenajul limfatic, masajul care intareste imunitatea, elimina toxinele si te ajuta sa slabesti!

Ornela Pasare a facut un masaj de drenaj limfatic cu multe beneficii la "Draga mea prietena".

 

Echipa de la "Draga mea prietena" a mers la salonul Irinei Reisler, unde a aflat mai multe despre drenajul limfatic. Ornela Pasare a fost cea care s-a supus acestei proceduri.
"Drenajul limfatic este cea mai profunda metoda de detoxifiere din toate cate exista. Este un masaj pe care clienta il simte de relaxare, insa este o terapie medicala. Este un masaj care se face pe lantul ganglionar, lucreaza direct pe limfa.
In timpul unei cure de slabire, drenajul limfatic este cel care desavarseste. Practic ceea ce face dieta. Concret, masajul anticelulitic disloca grasimea. Drenajul vine apoi si ajuta la eliminarea grasimilor dislocate", a spus Irina Reisler.
##VIDEO19280##
"Exista o ordine anume de realizare a masajului limfatic. Este o terapie sensibila medicala. Trebuie sa se execute foarte corect. Pentru o cura de detoxifiere trebuie sa facem minimum doua sedinte pe saptamana, intr-o cura de zece sedinte.
Terapie trebuie reluata o data la sase luni. Doamnele trebuie sa faca drenaj limfatic pentru a o potenta efectele dietelor. Drenajul inmoaie grasimea, inmoaie celulita.", a continuat Irina.

Echipa de la "Draga mea prietena" a mers la salonul Irinei Reisler, unde a aflat mai multe despre drenajul limfatic. Ornela Pasare a fost cea care s-a supus acestei proceduri.

" Drenajul limfatic este cea mai profunda metoda de detoxifiere din toate cate exista.

Este un masaj pe care clienta il simte de relaxare, insa este o terapie medicala. Este un masaj care se face pe lantul ganglionar, lucreaza direct pe limfa. In timpul unei cure de slabire, drenajul limfatic este cel care desavarseste. Practic ceea ce face dieta. Concret, masajul anticelulitic disloca grasimea. Drenajul vine apoi si ajuta la eliminarea grasimilor dislocate", a spus Irina Reisler.

##VIDEO19280##

" Exista o ordine anume de realizare a masajului limfatic.
Este o terapie sensibila medicala. Trebuie sa se execute foarte corect. Pentru o cura de detoxifiere trebuie sa facem minimum doua sedinte pe saptamana, intr-o cura de zece sedinte. Terapie trebuie reluata o data la sase luni. Doamnele trebuie sa faca drenaj limfatic pentru a o potenta efectele dietelor. Drenajul inmoaie grasimea, inmoaie celulita.
", a continuat Irina.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: 4 feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

NOUTATE: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

NOUTATE: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri