Dramă uriaşă pentru Cornelia Catanga! Sora celebrei cântăreţe este grav bolnavă! ”E căzută la pat de câteva luni, nu mai au ce să-i facă!” EXCLUSIV


Cornelia Catanga este un nume consacrat în muzica lăutărească şi de petrecere.

 

Ajunsă la vârsta de 60 de ani, Cornelia Catanga a fost greu încercată de viaţă, suferind câteva operaţii complicate, care i-au pus viaţa în pericol. ”Nimeni nu ştia asta, dar după ce a murit mama, tot ce aveam eu mai drag pe lume, am vrut să mă sinucid. Singurul om care a reuşit să mă pună pe picioare este cel care mi-a devenit soţ, Aurel Pădureanu.

La o perioadă după ce mi-am revenit, am rămas însărcinată cu Alexandru! Ce mi-a luat Dumnezeu, apoi mi-a dat un alt dar înapoi”, mărturisea Catanga la un moment dat, vorbind de prima dramă a vieţii ei.

 

 

Marea solistă provine dintr-un sat de munte din judeţul Buzău, tradiţia muzicală fiind moştenire de familie în neamul Catanga. "Sunt dintr-un sătuc, cu numele de Zeletin, un sat numai de lăutari romi şi moştenesc glasul şi cîntecul din bunici şi străbunici.

Imaginaţi-vă, numai, în ce familie am venit eu pe lume: bunica mea a cantat la vioară pînă la 80 de ani, mama mea- Dumnezeu s-o odihnească!- canta la acordeon şi bătea şi tobele ca nimeni altcineva, sora mamei mele, la fel, cînta la acordeon, fratele mamei cînta la acordeon şi la vioară, bunicul şi străbunicul meu cîntau la ţambal”,  povestea mândră artista atunci când a fost invitată la o emisiune tv. Din păcate pentru Cornelia Catanga, sora ei, mai în vârstă decât ea, este suferindă de câteva luni bune.  ”Sora Corneliei e căzută la pat de câteva luni, nu mai au ce să-i facă! Abia se mai mişcă, săraca...Cât a putut Cornelia să o ajute, a ajutat-o, dar acum doar bunul Dumnezeu mai poate face ceva”, ne-a declarat vecinii Corneliei Catanga din satul natal al cântăreţei. 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu sânii Mariei Constantin? Probleme uriaşe pentru blonda care s-a iubit cu Marcel Toader

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

12 momente care pot întări sau distruge o relaţie

HOROSCOP. Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Ghid pentru masturbare! Uite ce să faci ca să te simţi excelent!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 10 mai 2021. O zodie trebuie să se reapuce de sport și dietă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri