Dramă în familia lui Ștefan Bănică Jr.! Fratele lui a murit


Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit într-un accident rutier, în anul 2011.


In articol:

  Unul dintre cei mai iubiți artiști din România a suferit cumplit în urmă cu câțiva ani, în anul 2011, când fratele său vitreg, Alexandru, a murit în urma unui accident rutier.

  Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit la vârsta de 25 de ani și era cunoscut sub numele de ”Babanu”. Bărbatul se afla în mașină în dreapta șoferului, un prieten de-al său.

  Prietenul lui Alexandru a supraviețuit. Ştefan Bănică Jr. şi Alexandru Silviu Bănică aveau același tată, dar mame diferite. Îi despărţeau aproape zece ani. Fratele artistului este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, conform Cancan.

  Fosta iubită a lui Bănică Jr a pierdut și procesul cu artistul

  Anul 2018 s-a încheiat și mai prost pentru fosta iubită a lui Bănică, aceasta pierzând și procesul prin care solicita, printre altele, majorarea pensiei alimentare din partea artistului.

  Instanța a mai stabilit că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă. În plus, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei. Ambele părți au atacat decizia.

  Camelia a fost iubita lui Ştefan Bănică jr în perioada 2000- 2005, timp în care a venit pe lume fiul lor, Radu Ştefan.

  Prezenţă discretă în viaţa lui Bănică, tânăra a ieşit din relaţie când artistul s-a îndrăgostit de Andreea Marin, cea care avea să-i devină soţie acestuia în 2006. Imediat după despărţirea de Ştefan, Camelia l-a cunoscut pe actualul partener de viață, şi el divorţat.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Cutremur în România, în această dimineață

  Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

  Nuntă mare în lumea artistică! O interpretă de muzică populară a spus ”DA!” după 13 ani de relație

  Familia e dărâmată de durere! Organismul micuțului Ricardo Marian Schiopu a cedat, dupa ce a luptat cu boala: ”Vă anunţăm cu regret că ne-a părăsit. Sufletul nostru este frânt...

  CITEȘTE: 5 garnituri sănătoase pentru fripturile de porc

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Horoscop

  26 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie primeşte o oprtunitatea de câştiga bani!

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Lifestyle
  Parteneri