Dramă în familia lui Ștefan Bănică Jr.! Fratele lui a murit


Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit într-un accident rutier, în anul 2011.

Unul dintre cei mai iubiți artiști din România a suferit cumplit în urmă cu câțiva ani, în anul 2011, când fratele său vitreg, Alexandru, a murit în urma unui accident rutier.

Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit la vârsta de 25 de ani și era cunoscut sub numele de ”Babanu”. Bărbatul se afla în mașină în dreapta șoferului, un prieten de-al său. Prietenul lui Alexandru a supraviețuit. Ştefan Bănică Jr. şi Alexandru Silviu Bănică aveau același tată, dar mame diferite. Îi despărţeau aproape zece ani. Fratele artistului este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, conform Cancan.

Fosta iubită a lui Bănică Jr a pierdut și procesul cu artistul

Anul 2018 s-a încheiat și mai prost pentru fosta iubită a lui Bănică, aceasta pierzând și procesul prin care solicita, printre altele, majorarea pensiei alimentare din partea artistului. Instanța a mai stabilit că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă. În plus, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei. Ambele părți au atacat decizia.

Camelia a fost iubita lui Ştefan Bănică jr în perioada 2000- 2005, timp în care a venit pe lume fiul lor, Radu Ştefan. Prezenţă discretă în viaţa lui Bănică, tânăra a ieşit din relaţie când artistul s-a îndrăgostit de Andreea Marin, cea care avea să-i devină soţie acestuia în 2006. Imediat după despărţirea de Ştefan, Camelia l-a cunoscut pe actualul partener de viață, şi el divorţat.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ramona Bădescu, fotografiată în Italia la prima plimbare cu bebeluşul ei! Vedeta a născut la aproape 51 de ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri