Dramă în familia lui Catrinel Sandu: „Să-l rugați pe bunul Dumnezeu să-l ajute ...”


Ce se întâmplă în familia lui Catrinel Sandu, mama vedetei a făcut un anunț cutremurător.


In articol:

 

La scurt timp după ce Catrinel Sandu a anunțat că tatăl său este grav bolnav și că sunt șanse minime ca acesta să își revină, mama vedetei a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

Mia Sandu își roagă toți prietenii să le fie alături în aceste momente de cumpănă și să se roage ca bărbatul să își revină.

Citeste si: Horoscop special: Ce influență are pentru zodia ta Luna plină căpșunie în Săgetător de luni 17 iunie 2019? Este ultima Lună plină înainte de eclipsele verii!

„Vă rog frumos pe cei care de-a lungul timpului ați fost ajutați în problemele voastre de Nicu Sandu, să-l rugați pe bunul Dumnezeu să-l ajute să se ridice de pe patul de boală. Acum el este cel care are mare nevoie de voi. Vă mulțumesc din suflet!” a scris Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu, pe Facebook.

Tatăl lui Catrinel, intubat la Spitalul Clinic Colentina

Tatăl vedetei Catrinel Sandu se află internat la Spitalul Clinic Colentina din Capitală.

„Din păcate, de marți, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea.

Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă, deși nu știu dacă alții ar fi procedat la fel. Sunt altfel oamenii de la Colentina. Și nu se comportă doar cu mine așa, ci cu toți pacienții. Sperăm la o minune, speranța moare ultima. Vreau să mai spun ceva. În tot acest timp, tata întreba tot timpul «când vine Catrinel?». Își dorea să mă vadă, poate ca așa a fost destinul”, a declarat vedeta pentru click.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri