Drama Angelinei Jolie! S-a luptat cu anorexia si a avut tendinte de automutilare!


Drama Angelinei Jolie! S-a luptat cu anorexia si a avut tendinte de automutilare!

Angelina Jolie s-a luptat cu anorexia si a avut tendinte de automutilare in perioada adolescentei, potrivit unor declaratii facute de o prietena a regretatei mame a actritei americane.

 

Cis Rundle, o prietena de-a mamei actritei, Marcheline Bertrand, a vorbit pentru RadarOnline despre copilaria Angelinei Jolie, scrie MEDIAFAX.
Rundle sustine ca a dus-o pe Angelina Jolie la spital, in timpul "perioadei anorexice" din adolescenta, dupa ce mama actritei "s-a speriat ca aceasta nu manca". De asemenea, Cis Rundle spune ca Angelina Jolie nu s-a confruntat numai cu anorexia, ci avea si tendinta de a se automutila, copil fiind.
"Ii placea acea mica durere", a spus Rundle, dupa ce a povestit cum Jolie obisnuia sa-si puna degetele in ceara incinsa de la lumanari. Rundle mai spune ca a fost cea mai buna prietena a lui Marcheline, mama actritei, si a fost rugata sa aiba grija de Jolie, din 1970, cand aceasta avea doar trei ani. De asemenea, aceasta a spus ca Angelina Jolie nu a fost foarte placuta de ceilalti tineri din jurul ei in timpul adolescentei.
"Radeau de ea din cauza buzelor ei, iar fetele erau rele cu ea. Ea are umerii lati si picioare lungi, se misca ca o gazela", a declarat aceasta.
Totodata, Rundle sustine ca stie povestea din spatele sarutului dintre Jolie si fratele sau James Haven, pe covorul rosu de la gala Oscar din 2001.
"Ziua in care l-a sarutat pe Jamie, la Oscar, a fost cea in care Marcheline a inceput tratamentul anticancer.
Au parasit spitalul impreuna si s-au pregatit impreuna", a spus aceasta. "Nimeni nu a stiu ca ei au petrecut ziua la spital. A fost un fel de: «Uite unde suntem acum». Dar lumea a vazut ceva incestuos. Trebuia sa fie «Suntem aici». Ei se aveau doar unul pe celalalt. Aveau o relatie stransa unul cu celalalt si cu mama lor", a completat Rundle.

Cis Rundle, o prietena de-a mamei actritei, Marcheline Bertrand, a vorbit pentru RadarOnline despre copilaria Angelinei Jolie, scrie MEDIAFAX.

Rundle sustine ca a dus-o pe Angelina Jolie la spital, in timpul "perioadei anorexice" din adolescenta,

dupa ce mama actritei "s-a speriat ca aceasta nu manca". De asemenea, Cis Rundle spune ca Angelina Jolie nu s-a confruntat numai cu anorexia, ci avea si tendinta de a se automutila, copil fiind.

" Ii placea acea mica durere", a spus Rundle, dupa ce a povestit cum Jolie obisnuia sa-si puna degetele in ceara incinsa de la lumanari. Rundle mai spune ca a fost cea mai buna prietena a lui Marcheline, mama actritei, si a fost rugata sa aiba grija de Jolie, din 1970, cand aceasta avea doar trei ani. De asemenea, aceasta a spus ca Angelina Jolie nu a fost foarte placuta de ceilalti tineri din jurul ei in timpul adolescentei.

" Radeau de ea din cauza buzelor ei, iar fetele erau rele cu ea. Ea are umerii lati si picioare lungi, se misca ca o gazela", a declarat aceasta.

Totodata, Rundle sustine ca stie povestea din spatele sarutului dintre Jolie si fratele sau James Haven, pe covorul rosu de la gala Oscar din 2001.

" Ziua in care l-a sarutat pe Jamie, la Oscar, a fost cea in care Marcheline a inceput tratamentul anticancer. Au parasit spitalul impreuna si s-au pregatit impreuna", a spus aceasta." Nimeni nu a stiu ca ei au petrecut ziua la spital. A fost un fel de: «Uite unde suntem acum». Dar lumea a vazut ceva incestuos. Trebuia sa fie «Suntem aici». Ei se aveau doar unul pe celalalt. Aveau o relatie stransa unul cu celalalt si cu mama lor", a completat Rundle.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

DESCOPERĂ: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Medicul Virgil Musta propune instaurarea carantinei: „ În două-trei săptămâni vom avea primele rezultate”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri