Dragoste dincolo de moarte: un olandez a creat vibratorul-urna in care poti sa pui cenusa celui iubit


Designerul olandez Mark Sturkenboom este creatorul cutiei „21 de grame‟, un echipament care duce amorul cu persoana iubita la un alt nivel.

„Vedeta‟ cutiei, fabricata sub forma unui amplificator muzical, este vibratorul care poate fi folosit ca o urna pentru cenusa persoanei iubite. In cutia menita sa emita melodiile preferate ale decedatului se mai afla, pe langa bizara jucarie sexuala, si un difuzor de parfum incarcat cu arome care amintesc de iubitul pierdut in ghearele mortii.

„Dupa decesul persoanei adorate, dorul de intimitate este doar un aspect al durerii. Acest concept a stat la baza cutiei «21 de grame»‟, a declarat Sturkenboom, potrivit publicatiei britanice „Metro‟, precizand ca inspiratia pentru nume si pentru cantitatea de cenusa care poate fi pastrata in urna aurie din interiorul vibratorului s-a lasat inspirat, metaforic, de greutatea sufletului uman, care are, conform studiilor, greutatea de 21 de grame. „Acest vibrator este semnificatia dorintei nemuritoare‟, a mai spus designerul despre creatia sa.

Citeste continuarea pe: www.adevarul.roClipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată  pe stradă! I s-a văzut lenjeria intimă prin hainele transparente! FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri