Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de Donad Trump


Donald Trump a anunțat că două substanțe combinate, pot trata coronavirusul COVID-19. Este vorba despre hidroxiclorochina și azitromicina.


In articol:

Deși experții au anunțat că este necesar ca studiile să se aprofundeze, Donald Trump a anunțat un progres în lupta cu coronavirusul COVID-19. După realizarea unui studiu pe 25 de pacienți, s-a descoperit că tratamentul cu hidroxiclorochina a avut rezultate promițătoare, numai 25% dintre pacienți rămânând infectați.

„Hidroxiclorochina și azitromicina luate împreună, au șansa de a produce o mare schimbare în istoria medicinei,” a declarat Donald Trump. „FDA a reușit să mute munții din loc. Mulțumesc! Să le punem în uz imediat. Oamenii mor, să ne mișcăm repede. Dumnezeu să vă binecuvânteze!” a continuat președintele american, Donald Trump.

Citeste si: Ambasada Chinei a oferit un ajutor imens spitalelor din Capitală. Gabriela Firea: „Este un prim gest făcut de doamna ambasador”

Anunțul a fost făcut Sâmbătă, pe 21 Martie, ia studiile au început Joi, 19 Martie, atunci când președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat că Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, a aprobat testarea Hidroxichlorinei și a Azitromicinei. De asemenea, Sibeth Ndiaye, purtătorul de cuvând al guvernului francez, a remarcat „rezultatele promițătoare” pe care cele două medicamente le-au marcat și a consemnat că va extinde studiile pentru acest tratament.

Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19

Cei doi compuși- medicamente folosite în trecut, pentru a trata alte epidemii

Hidroxiclorchina este un medicament foarte vechi, folosit o vreme îndelungată pentru a trata afecțiuni precum malaria, problemele reumatice ș.a.m.d. Rezultatele studiilor efectuate în Franța, au adus în prim-plan potențiala utilizare a acestui compus, pentru tratarea coronavirusului COVID-19, după ce francezii au descoperit că în doar șase zile de administrare, 75% dintre pacienți s-au vindecat.

Citeste si: Un spital militar de campanie pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu Covid-19 va fi amplasat la Constanţa

Studiul a fost condus de către Didier Raoult, directorul Institutului Universitar Medical din Marsilia, iar în cadrul său, 25 de pacienți infectați cu coronavirusul COVID-19, au fost tratați cu hidroxiclorchină. După doar șase zile de folosire, 75% dintre pacienți au fost declarați vindecați, iar 90% dintre persoanele care NU au primit acest tratament, au continuat să se lupte cu această infecție.

În urma acestui studiu, o comanie farmaceutică din Franța, s-a oferit să doneze milioane de cutii de Plaquenil (numele comercial dat hidroxiclorochinei), pentru a nu opri testările, potrivit Mediafax.

„Acest studiu pare promițător, dar trebuie să fim cu adevărat atenți înainte de a ne ridica așteptările când vine vorba despre un virus atât de nou ca acesta. Încă ne lipsesc o mulțime de date, a mprturisit Sarah Dalessandro, profesor de medicină moleculară la Universitatea din Milano și specialist în Malarie.

Citeste si: Femeie infectată cu coronavirus, discurs emoționant de pe patul de spital. „Dacă va fi într-adevăr rău, atunci veți ajunge aici!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

SURPRIZĂ URIAȘĂ! O vedetă de la Exatlon a intrat la ”Mireasa”! Războinica arată senzațional și deja l-a cucerit pe cel mai dorit bărbat din comepetiție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri