Femeie infectată cu coronavirus, discurs emoționant de pe patul de spital. „Dacă va fi într-adevăr rău, atunci veți ajunge aici!”

Pacientă infectată cu coronavirus COVID-19, discurs din spital
Pacientă infectată cu coronavirus COVID-19, discurs din spital

O bolnavă de coronavirus COVID-19 din Marea Britanie, s-a filmat de pe patul de spital, povestind cum este să fii infectat cu coronavirus COVID-19.

O pacientă de origine britanică, povestește de pe patul de spital, cum este să fii bolnav de coronavirus COVID-19 și să ți se înrăutățească simptomele. Aceasta dorește să tragă un semnal de alarmă pentru persoanele care nu cred că pot păți același lucru. În videoclip, femeia se chinuie să vorbească, obosind foarte repede și este intubată, din cauza dificultăților de respirație.

Citeste si: Ce să faci când ajungi acasă, pentru a evita infectarea cu coronavirusul COVID-19

Pacientă infectată cu coronavirus COVID-19, discurs din spital
Pacientă infectată cu coronavirus COVID-19, discurs din spital

Tara Jane Langston dorește să tragă un semnal de alarmă

Tara Jane Langston a postat un videoclip care s-a răspândit extrem de rapid pe rețelele de socializare. În acest filmuleț devenit viral, Tara Jane și-a prezentat accesoriile cele mai de preț din această perioadă: tuburile cu ajutorul cărora respiră și tuburile din brațele sale. Simptomele sale s-au agravat, iar femeii îi este greu inclusiv să vorbească, tușește des și obosește după doar câteva cuvinte.

Citeste si: Profesor de la Universitatea București: COVID-19 poate da rezultate negative la testare în primele 5 zile

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mai mult decât atât, englezoaica a declarat pentru o publicație autohtonă, citată de Mediafax, că atunci când respiră, se simte „ca și cum ar avea un pahar în plămâni.”

Internată la un spital din Londra, Tara Langston a declarat în filmulețul postat că e greșit să ne gândim că noi suntem imuni, pentru că într-o clipă oricine s-ar putea îmbolnăvi și ar putea contracta aceleași simptome ca ale sale, simptome care s-au agravat treptat, dar au adus-o în punctul de a nu putea să respire normal.

„Dacă cineva se gândește să își asume vreun rist, doar uitați-vă la mine.

Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub. Am o canulă și mai am încă una (n.r.- canulă= tub medicinal care se conectează la perfuzoare). Sunt, de fapt, de zece ori mai bine acum, față de cum eram. Nici măcar nu știu ce zi este, am pierdut noțiunea timpului Dacă cineva încă mai fumează, lăsați țigările. Vă spun, aveți nevoie de plămâni. Și, vă rog, nu vă asumați nici un risc.
Dacă se înrăutățește, atunci veți ajunge aici, ca mine. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoasele, să știți că organismul meu luptă. Vă spun încă o dată, nu vă asumați riscuri,” a fost mesajul Tarei Jane Langston, infectată cu coronavirus COVID-19.

Citeste si: Oana Roman, afectată financiar: „Ne vom baza pe pensia mamei”

 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus. A fost nevoită să închidă un magazin

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies