Femeie infectată cu coronavirus, discurs emoționant de pe patul de spital. „Dacă va fi într-adevăr rău, atunci veți ajunge aici!”


O bolnavă de coronavirus COVID-19 din Marea Britanie, s-a filmat de pe patul de spital, povestind cum este să fii infectat cu coronavirus COVID-19.


In articol:

O pacientă de origine britanică, povestește de pe patul de spital, cum este să fii bolnav de coronavirus COVID-19 și să ți se înrăutățească simptomele. Aceasta dorește să tragă un semnal de alarmă pentru persoanele care nu cred că pot păți același lucru. În videoclip, femeia se chinuie să vorbească, obosind foarte repede și este intubată, din cauza dificultăților de respirație.

Citeste si: Ce să faci când ajungi acasă, pentru a evita infectarea cu coronavirusul COVID-19

Pacientă infectată cu coronavirus COVID-19, discurs din spital
Pacientă infectată cu coronavirus COVID-19, discurs din spital

Tara Jane Langston dorește să tragă un semnal de alarmă

Tara Jane Langston a postat un videoclip care s-a răspândit extrem de rapid pe rețelele de socializare. În acest filmuleț devenit viral, Tara Jane și-a prezentat accesoriile cele mai de preț din această perioadă: tuburile cu ajutorul cărora respiră și tuburile din brațele sale. Simptomele sale s-au agravat, iar femeii îi este greu inclusiv să vorbească, tușește des și obosește după doar câteva cuvinte.

Citeste si: Profesor de la Universitatea București: COVID-19 poate da rezultate negative la testare în primele 5 zile

Mai mult decât atât, englezoaica a declarat pentru o publicație autohtonă, citată de Mediafax, că atunci când respiră, se simte „ca și cum ar avea un pahar în plămâni.”

Internată la un spital din Londra, Tara Langston a declarat în filmulețul postat că e greșit să ne gândim că noi suntem imuni, pentru că într-o clipă oricine s-ar putea îmbolnăvi și ar putea contracta aceleași simptome ca ale sale, simptome care s-au agravat treptat, dar au adus-o în punctul de a nu putea să respire normal.

„Dacă cineva se gândește să își asume vreun rist, doar uitați-vă la mine. Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub. Am o canulă și mai am încă una (n.r.- canulă= tub medicinal care se conectează la perfuzoare). Sunt, de fapt, de zece ori mai bine acum, față de cum eram. Nici măcar nu știu ce zi este, am pierdut noțiunea timpului Dacă cineva încă mai fumează, lăsați țigările. Vă spun, aveți nevoie de plămâni. Și, vă rog, nu vă asumați nici un risc. Dacă se înrăutățește, atunci veți ajunge aici, ca mine. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoasele, să știți că organismul meu luptă. Vă spun încă o dată, nu vă asumați riscuri,” a fost mesajul Tarei Jane Langston, infectată cu coronavirus COVID-19.

Citeste si: Oana Roman, afectată financiar: „Ne vom baza pe pensia mamei”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce să faci când ajungi acasă, pentru a evita infectarea cu coronavirusul COVID-19

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus. A fost nevoită să închidă un magazin

Conform unui sudiu, problemele digestive, pot indica prezența infecției cu coronavirus

Coronavirus se transmite prin mâncare sau de pe fructe? Răspunsul autorităților

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Noul simptom al COVID-19, ”happy hypoxia”, face tot mai multe victime. Cum se manifestă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri