Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia


Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia

Dorian Popa și Alina Eremia au format un cuplu mult timp, pe micul ecran. Au jucat amândoi într-un celebru serial tv și au câștigat inimile a milioane de telespectatori.

Chiar dacă admiratorii îi urmăreau cu drag la televizor, mulți dintre ei s-au întrebat de ce niciodată cei doi nu au format un cuplu și în viața reală. Dorian Popaa răspuns acestei întrebări fierbinți de pe buzele fanilor săi și ai Alinei Eremia.

Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări. Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi.", a declarat Dorian Popa, pentru VIVA!

 

Citeste si: Decizie șoc luată de Diana Belbiță: ”Am decis să plec din România...”

Citeste si: Ele sunt cele mai sexy femei din zodiac! Au un magnetism aparte şi întorc toate privirile! Vezi care sunt secretele lor!

Citeste si: Horoscop miercuri, 21 august! Așa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ!

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Care sunt simptomele COVID-19. Tot ce trebuie să știi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri