Doliu printre actori! S-a stins o mare valoare românească


Doliu printre actori. Constantin Drăgănescu, un renumit actor, s-a stins. Anunțul a fost făcut în această dimineață de actrița Mirela Oprișor.


In articol:

Toată lumea artistică de pe plaiurile mioritice este în doliu. Actorul Constantin Drăgănescu s-a stins din viață, anunțul fiind făcut în această dimineață. Actrița care a dat teribila veste e Mirela Oprișor, cea care a ajuns în inimile românilor prin rolurile dn producții de comedie.

Citeste si: Andrei Duban, în lacrimi din cauza soției sale, Grațiela Duban. „Iau un avion militar și vin în Dominicană!”

doliu, actori, s-a stins, constantin drăgănescu, condoleanțe

Doliu printre actori. S-a stins Constantin Drăgănescu, o mare valoare românească

Încă nu se știu cauzele decesului lui Constantin Drăgănescu, deocamdată motivul fiind necunoscut. Actorul a murit la 84 de ani și era născut în 1936, la Constanța. După ce a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, regretatul Constantin Drăgănescu a jucat în celebre serial de comedie, în numeroase producții cinematografice, scurtmetraje, sau a umplut scenele teatrelor din mai multe orașe.   Palmaresul său înregistrează 40 de ani de activitate, realizată în mai multe teatre și orașe, cum ar fi Teatrul Bulandra din Capitală, sau teatrele din Constanța și Piatra Neamț.

doliu, actori, s-a stins, constantin drăgănescu, condoleanțe

Citeste si: Lia Bugnar, gest emoționant pentru actorii rămași lefteri din cauza epidemiei de coronavirus! ”Pune mâna pe telefon și…”

Deși avea o vârstă destul de înaintată, Constantin Drăgănescu a colaborat cu regizori și actori din noile generații. De asemenea, Constantin Drăgănescu a apărut în extrem de multe filme, fiind specializat în roluri secundare. Personalitatea acestuia a fost marcantă, iar actrița Mirela Oprișor, cu care regretatul actor a colaborat o bună bucată de timp, este acum în doliu.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Dumnezeu sa te odihneasca! Vei rămâne mereu in inima mea! Constantin Draganescu 💔

O postare distribuită de Mirela Oprisor (@mirelaoprisor) pe

Mirela Oprișor este cea care a dat teribila veste, astăzi de dimineața. Actrița, cunoscută drept o fire pozitivă și efervescentă, mai ales datorită rolului pe care îl interpretează într-un faimos serial de comedie, este dărâmată, amintind totuși că regretatul Constantin Drăgănescu va rămâne mereu în inima ei. Pe contul de Instagram al Mirelei Oprișor, numeroase persoane au lăsat comentarii în care au omagiat cariera lui Constantin Drăgănescu și care și-au exprimat public regretul, pentru pierderea acestei valori românești. Condoleanțe!

Citeste si: Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. „Fără panică!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Elena Ionescu a câștigat Survivor România! Publicul a decis prin vot

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri