Andreea Bălan, dezvăluiri sfâşietoare din căsnicia ei! Uite ce a fost nevoită să facă îndrăgita solistă!

andreea bălan, george burcea, divorț, detalii, pensie alimentară
andreea bălan, george burcea, divorț, detalii, pensie alimentară

Andreea Bălan și George Burcea au zguduit lumea mondenă, prin separarea subită. Acum, la aproape o lună după ce au declarat că nu mai formează un cuplu, Andreea Bălan a scos la iveală o serie de detalii șocante.

La destul de puțin timp după despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a făcut o serie de declarații șocante, la adresa actorului. Astfel, în ultimul său vlog, Andreea Bălan a mărturisit că s-a simțit foarte ofensată din cauza declarațiilor lui George Burcea, în ceea ce o privește pe solistă, sau a relației dintre ei.

andreea bălan, george burcea, divorț, detalii, pensie alimentară
andreea bălan, george burcea, divorț, detalii, pensie alimentară

Citeste si: George Burcea, comentariu șocant, după despărțirea de Andreea Bălan. „Am rămas și cu banii în buzunar”

După două operații și probleme grave de sănătate, Andreea Bălan a fost nevoită să urce pe scenă pentru a-și întreține copiii și bărbatul

De asemenea, Andreea Bălan, o mamă foarte dedicată și iubitoare, a urcat pe scenă după două operații de cezariană și după o problemă gravă de sănătate, pentru a-și putea susține fiicele și, implicit pe soțul său, care nu contribuia cu nimic în casă.

Mai mult decât atât, sursele din anturajul celor doi, au mărturisit că George Burcea nu o ajuta pe Andreea nici în casă, așa cum actorul a pretins, nici financiar.

andreea bălan, george burcea, divorț, detalii, pensie alimentară
andreea bălan, george burcea, divorț, detalii, pensie alimentară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei.

De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a declarat sursa, pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan și George Burcea vor divorța la tribunal. Ce pensie alimentară le va plăti actorul fiicelor sale

Cu toate că Andreea Bălan ar fi fost dispusă să găsească o cale de mijloc și să se împace cu George Burcea, actorul a refuzat vehement această varianta, deoarece aparent, nu ar mai avea sentimente față de femeia care i-a picat cu tronc ani buni. Din cauza faptului că au două fiice minore, Andreea Bălan și George Burcea vor divorța la tribunal, nicidecum la notar, pe cale amiabilă.

Citeste si: Ce a uitat Andreea Bălan să spună despre George Burcea în vlogul ei! ”Îmi pare rău că am ajuns aici, nu îmi place să fiu victimă” EXCLUSIV

Din păcate, din cauza contextului în care ne aflăm, activitatea judecătorilor este suspendată, iar cei doi mai au timp lung de așteptat, până când vor fi despărțiți oficial, și în acte.

Cu toate acestea, acum Andreea Bălan au avt timp să pună la punct detalii importante, cum ar fi orarul de vizită al actorului, precum și pensia alimentară a celor două fetițe.

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

andreea bălan, george burcea, divorț, detalii, pensie alimentară
andreea bălan, george burcea, divorț, detalii, pensie alimentară

Astfel, datorită vârstei sale fragede, Clara nu va putea înnopta la tatăl său, în timp ce sora sa mai mare, Ella, va petrece weekend-urile cu George Burcea. Mai mult decât atât, pensia alimentară pe care George Burcea o va plăti pentru cele două fiice pe care le are împreună cu Andreea Bălan este de doar... 700 de lei, în condițiile în care costurile lunare ale unor copii atât de mici, sunt mult mai mari. Se pare că Andreea Bălan se va chinui, în continuare, să își întrețină familia și să le asigure tot ce este mai bun fetițelor ei.

„Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 700 lei pentru fiecare copil. Asta înseamnă un total de 1400 lei/lună. De asemenea, pentru el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani. Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru cei de la Impact.

Citeste si: Detalii șocante despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea: „A devenit violent”. Totul se petrecea sub ochii fetițelor!Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Detalii șocante despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea: „A devenit violent”. Totul se petrecea sub ochii fetițelor!

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Andreea Bălan, strigăt de ajutor către fanii ei: „A trecut deja prin prea multe...”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies