Detalii șocante despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea: „A devenit violent”. Totul se petrecea sub ochii fetițelor!


Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a scos la iveală detalii șocante despre căsnicia celor doi. Pe lângă consumul de substanțe interzise, se pare că George Burcea a comis și alte nereguli, față de soția sa, sub privirile celor două fetițe pe care cuplul le are împreună.


In articol:

Andreea Bălan a dat dovadă că este o mamă de nota douăzeci, punându-și mereu fetițele pe primul loc.

Se pare că între cei doi foști soți, Andreea Bălan și George Burcea, există, în momentul de față, un adevărat război. Deși nu a oferit foarte multe detalii, în vlogurile sale, Andreea Bălan a subliniat, într-o manieră subtilă, faptul că George Burcea își neglija familia și că, oricum, s-ar fi ajuns la o despărțire.

Citeste si: Viața Andreei Bălan, după separarea de George Burcea: „Mai vine în vizită din când în când...”

Potrivit wowbiz.ro, surse din apropierea celor doi foști soț, au oferit declarații șocante despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea, o căsnicie  care părea perfectă.

Sursele au dezvăluit că George Burcea era violent și nu se implica în creșterea fiicelor sale!

Astfel, conform surselor, citate de wowbiz.ro, George Burcea nu se sfia să o jignească pe Andreea, indiferent de persoanele care erau în jur, fie că este vorba despre fetițele lor, bona acestora sau mama Andreei Bălan. Mai mult decât atât, în încercările de a-l calma, Andreea Bălan era repezită, și i se răspundea extrem de agresiv.

Totodată, George Burcea nu mai participa nici la treburile casnice, în ciuda eforturilor Andreei de a aduce bani în casă, pentru a-și putea întreține întreaga familie, inclusiv pe soțul său.

andreea bălan, george burcea, detalii șocante, violent, căsnicia andreei bălan cu george burcea
andreea bălan, george burcea, detalii șocante, violent, căsnicia andreei bălan cu george burcea

Citeste si: Andreea Bălan vorbește de ieșirile lui George Burcea: "O decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o"

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv.

De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a mărturisit sursa, pentru wowbiz.ro.

Ruptura s-a produs la finalul anului trecut, iar de acolo s-a ajuns la separarea cuplului Andreea Bălan-George Burcea

Aceeași sursă a dezvăluit că din luna decembrie a anului trecut, George Burcea s-a schimbat la 180 de grade, iar atitudinea pe care o manifesta față de Andreea Bălan, nici măcar nu-i mai permitea să se concentreze asupra job-ului. Totodată, pe lângă toate scandalurile pe care le provoca, George Burcea i-a spus Andreei Bălan că nu o mai iubește, fix înainte ca celebra solistă să susțină un concert, motiv pentru care a apărut pe scenă vizibil afectată.

„Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău”, a încheiat sursa, citată de wowbiz.ro.

Citeste si: Mesajul lui George Burcea, după apariția filmulețului de la ziua fetiței Andreei Bălan, în care el nu apare! Cui i l-a adresat?


Abonează-te pe

Citește și:

Viața Andreei Bălan, după separarea de George Burcea: „Mai vine în vizită din când în când...”

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Mesajul lui George Burcea, după apariția filmulețului de la ziua fetiței Andreei Bălan, în care el nu apare! Cui i l-a adresat?

Andreea Bălan, reacție dură pe rețelele de socializare: „Iar au început cu mizeriile!”

Andreea Bălan, imagini emoționante de la turta fiicei sale. Nu o să-ți vină să crezi ce obiecte a ales micuța Clara!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Carantină prelungită pentru trei localități din Județul Ilfov!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri