Doliu la Hollywood! Stan Lee, creatorul benzilor desenate Marvel, a murit


E doliu la Hollywood, după ce Stan Lee a încetat din viaţă. Actor, producător şi scriitor de benzi desenate, Stan Lee este cel mai cunoscut pentru crearea unor personaje celebre din filmele americane, precum Spider-Man, Iron Man, Hulk sau Thor.

 

Anunţul decesului lui Stan Lee a fost făcut de fiica sa. Legendarul creator de benzi de desenate a murit la vârsta de 95 de ani.

 

Stan Lee a fost directorul companiei Marvel Comics, unul dintre cei doi giganţi ai industriei benzilor desenate, alături de Walt Disney Company. De numele lui Stan Lee se leagă şi X-Men, Doctor Strange, Black Panther, Fantastic Four, Avengers sau Daredevil. Stan Lee şi-a făcut o tradiţie în timpul vieţii din a apărea câteva secunde în toate filmele bazate pe benzi desenate Marvel.

 

Stan Lee s-a născut pe 28 decembrie 1922 din părinţi evrei originari din România. Din pricina crizei economice, familia lui a fost săracă, iar Stan Lee a fost nevoit să vândă ziare pe stradă la o vârstă fragedă. Ulterior a devenit redactor şi textier la reviste de benzi desenate.

 

Stan Lee a murit la spitalul Cedars-Sinai Medical Center. O ambulanţă a sosit de urgenţă la reşedinţa din Hollywood a legendarului actor şi creator de benzi desenate, însă medicii nu au mai avut ce să facă, iar Stan Lee a decedat.


Citește și:

Horoscop URANIA - Sfatul zilei de 13 noiembrie 2018

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

HOROSCOP EVENIMENT - Marte intră în Peşti până pe 31 decembrie 2018. Ce se va întâmpla cu fiecare ZODIE sub o asemenea energie

Zodiile cu misiuni speciale pe pământ. Ele schimbă oamenii cu care intră în contact

Horoscop 13 noiembrie. Ce zodie de apă pierde controlul azi. Tensiuni, reproşuri şi discuţii în contradictoriu

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum să ai mai multă încredere în tine în câțiva pasi simpli!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri