Doliu în presă! Jurnalistul Dan Porcuțan a murit


Jurnalistul Dan Porcuțan a murit joi seara, la vârsta de 30 de ani. Fotoreporterul de la Monitorul de Cluj ar fi fost găsit fără suflare în propria locuință, de către sora acestuia.

 

Dan Porcuțan a suferit zilele trecute o intervenție chirurgicală dentară, iar joi a acuzat dureri de inimă. Cauza probabilă a decesului este un stop cardio-respirator.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 18-24 MARTIE 2019. Un nou MESAJ ÎNŢELEPT pentru tine!

„Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste”, scriu colegii săi de la Monitorul de Cluj.

„Asociația Profesioniștilor din Presa Cluj regretă dispariția fulgerătoare a unui ziarist tânăr clujean, Dan Porcuțan, reporter de sport la Monitorul de Cluj, care era și membru al APPC. Dispariția sa fulgerătoare ne-a îndurerat peste măsură. Transmitem condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de asociația clujeană.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ce se întâmplă în organismul tău când mănânci șorici! Avertismentul medicilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri