DOLIU în presa din România! A murit celebrul jurnalist Constantin Jomir


A murit celebrul jurnalist, Constantin Jomir, ”părintele ziarului Revoluției”.

 

În îndelungata sa carierã desfãsuratã în presa localã, regionalã si nationalã, Jomir a stiut sã fie un om de echilibru, care cãuta mereu adevãrul, fãrã jumãtãti de mãsurã.

Pe 6 februarie, pãrintele fondator al ziarului Revolutiei din Vaslui, Adevãrul de Vaslui, a sãrbãtorit 75 de ani de viatã. Din păcate, era grav bolnav, iar familia se pregãtea pentru ce era mai rãu.

In dimineata zilei de sâmbãtã, Constantin Jomir a murit. Acesta lasã în urmã o bogatã mostenire culturalã, urmând a fi înmormântat în cimitirul Eternitatea din Vaslui, în cursul zilei de joi, consemnează vremeanouă.ro.

Citeste si: Cezar Ouatu s-a despărțit de iubită chiar de Dragobete! El a făcut anunţul: “Îmi este greu să aștern aceste cuvinte”

“L-am cunoscut în 1981 si de atunci am avut o foarte bunã relatie, atât pe plan professional, cât si personal. Pot spune cã, pânã la retragerea din activitate, am lucrat cu un profesionist, în adevãratul sens al cuvântului, un om exceptional si un foarte bun prieten. Dumnezeu sã-l ierte si sincere condoleante familiei îndoliate”, spune jurnalistul Lili Trifu, încremenit la auzul tristei vesti.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fiica Simonei Pătruleasa este din ce în ce mai frumoasă! Imagini unice!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri