Doliu în lumea muzicii! Un nume mare a murit! Prima reacţie a soţiei sale


Celebrul compozitor englez Ben Daglish a murit la vârsta de 52 de ani. Ben Daglish fusese diagnosticat cu cancer în 2015, iar zilele trecute a pierdut lupta cu boala cumplită.

"Vestea poate veni ca un şoc pentru mulţi dintre voi, dar soţul meu se afla într-o mare suferinţă. L-am susţinut până în ultimul moment şi i-am oferit toată dragostea de care avea nevoie. Din păcate, nu a mai reuşit să lupte", a scris soţia lui Ben Daglish, Sarah, pe Facebook.

Compozitor şi artist englez, Ben Daglish s-a născut în Londra pe 31 iulie 1966. La 8 ani se muta alături de părinţii lui în Sheffield.

Daglish a devenit celebru în anii '80, atunci când a creat coloana sonoră a multor jocuri PC populare, printre care Commodore 64, ZX Spectrum sau Amstrad CPC. Printre compoziţiile sale se numără "The Last Ninja", "Trap" şi "Deflektor".

Daglish a trăit în Derbyshire, acolo unde a compus muzică, el şi interpretând piese. A cântat cu mai multe trupe britanice, printre care "Loscoe State Opera". El a cântat des alături de celebrul violonist Mark Knight. A colaborat cu trupa SID80s pentru coloana sonoră a jocurilor "Back in Time" şi "Retrovision".

Pentru coloana sonoră a jocului Commodore 64 a colaborat cu trupa "Press Play". Ben Daglish a fost influenţat de Ronnie Hazlehurst, un foarte prolific compozitor muzical pentru televiziune.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce a putut să spună Bianca Drăguşanu despre Anda Adam! "Victor a stat alături de ea şapte ani şi n-a luat-o de nevastă"

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Primul mesaj transmis de Giani Kiriţă către Războinici după ce s-a aflat că se întoarce la EXATLON

Zodiac CHINEZESC săptămânal 8-14 octombrie 2018. PRIMUL SFAT înţelept pe octombrie!

Giani Kirita si Ionut Sugacevshi, din nou la „Exatlon”, de aceasta data in postura de antrenori!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Jador dus cu ambulanța la spital! "Zi-le să îmi facă o endoscopie, domnul doctor! Vă rog!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri