Doliu în lumea muzicii! Un nume mare a murit! Prima reacţie a soţiei sale


Celebrul compozitor englez Ben Daglish a murit la vârsta de 52 de ani. Ben Daglish fusese diagnosticat cu cancer în 2015, iar zilele trecute a pierdut lupta cu boala cumplită.

"Vestea poate veni ca un şoc pentru mulţi dintre voi, dar soţul meu se afla într-o mare suferinţă. L-am susţinut până în ultimul moment şi i-am oferit toată dragostea de care avea nevoie. Din păcate, nu a mai reuşit să lupte", a scris soţia lui Ben Daglish, Sarah, pe Facebook.

Compozitor şi artist englez, Ben Daglish s-a născut în Londra pe 31 iulie 1966. La 8 ani se muta alături de părinţii lui în Sheffield. Daglish a devenit celebru în anii '80, atunci când a creat coloana sonoră a multor jocuri PC populare, printre care Commodore 64, ZX Spectrum sau Amstrad CPC. Printre compoziţiile sale se numără "The Last Ninja", "Trap" şi "Deflektor".

Daglish a trăit în Derbyshire, acolo unde a compus muzică, el şi interpretând piese. A cântat cu mai multe trupe britanice, printre care "Loscoe State Opera". El a cântat des alături de celebrul violonist Mark Knight. A colaborat cu trupa SID80s pentru coloana sonoră a jocurilor "Back in Time" şi "Retrovision". Pentru coloana sonoră a jocului Commodore 64 a colaborat cu trupa "Press Play". Ben Daglish a fost influenţat de Ronnie Hazlehurst, un foarte prolific compozitor muzical pentru televiziune.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri