Dj Wanda: "Sunt directorul executiv al Comitetului Femeilor Nemaritate"


DJ Wanda marturiseste ca isi traieste viata din plin si ca este pe deplin impacata cu gandul ca nu s-a casatorit pana la cei 39 de ani ai sai.

 

Nonconformista DJ-ita se autodeclara chiar „directorul executiv al Comitetului Femeilor Nemaritate”, explicand pe blogul ei care sunt beneficiile statutului de burlacita.
“Femeie puternica, traieste libera si autonoma, fara sa depinda de barbat, nesantajabila emotional, stapanita de feminitate si agresivitate in acelasi timp, sunt centrata pe mine si pe nevoile mele, fac alegeri in functie de ce simt.
Constienta de cine sunt si de cat valorez, cu nevoia de o imbratisare la momentul potrivit, un sarut pe frunte in fiecare dimineata si cu o strangere de mana care sa-mi protejeze sufletul”, astfel se autodescrie vedeta.
DJ Wanda marturiseste totusi ca isi asteapta sufletul pereche, un barbat care sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
„Caut echivalentul masculin in carne si oase. Printul ar fi bine sa posede o caleasca de 1001 cai, si un palat macar de 3 camere; Un BlackGold Card plin cu sentimente, fara cont pe Facebook si in deplinatatea facultatilor mintale si fizice. Nu ma hranesc cu firimituri, e plina lumea de femei care asteapta sa le pice ceva din cer, sa le salveze Fat-Frumos de vreun Zmeu. Punct”, isi incheie DJ Wanda postarea pe blog.

Nonconformista DJ-ita se autodeclara chiar „directorul executiv al Comitetului Femeilor Nemaritate”, explicand pe blogul ei care sunt beneficiile statutului de burlacita.

“Femeie puternica, traieste libera si autonoma, fara sa depinda de barbat, nesantajabila emotional, stapanita de feminitate si agresivitate in acelasi timp, sunt centrata pe mine si pe nevoile mele, fac alegeri in functie de ce simt.Constienta de cine sunt si de cat valorez, cu nevoia de o imbratisare la momentul potrivit, un sarut pe frunte in fiecare dimineata si cu o strangere de mana care sa-mi protejeze sufletul”, astfel se autodescrie vedeta.

DJ Wanda marturiseste totusi ca isi asteapta sufletul pereche, un barbat care sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

Caut echivalentul masculin in carne si oase. Printul ar fi bine sa posede o caleasca de 1001 cai, si un palat macar de 3 camere; Un BlackGold Card plin cu sentimente, fara cont pe Facebook si in deplinatatea facultatilor mintale si fizice. Nu ma hranesc cu firimituri, e plina lumea de femei care asteapta sa le pice ceva din cer, sa le salveze Fat-Frumos de vreun Zmeu. Punct”, isi incheie DJ Wanda postarea pe blog.

 


Citește și:

Top 10 cel mai bine plătite vedete din lume. Surpriză mare pe primul loc

Mașina de peste 150.000 de euro a Oanei Zăvoranu a fost lovită! Șoferul a fugit!

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă scandalul! "Sunt convinsă că este mai bună dansatoare,decât prezentatoare!"

Horoscop zilnic luni, 26 octombrie 2020. Află ce zodie își poate schimba locul de muncă!

"Am/N-am"- testul adevărului! Ce concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut prietenie cu beneficii, pentru nopți fierbinți!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri