Dj Wanda scrie pe blog dezbracata. Doar goala ii vine inspiratia?


DJ Wanda obisnuieste sa scrie pe blogul ei, www.wanderful.ro, dezbracata. Vedeta sustine ca, de multe ori, doar goala ii vine inspiratia.

 

DJ Wanda surprinde din nou, dupa ce pe blogul sau, www.wanderful.ro, a postat o fotografie in care apare complet goala, acoperindu-si partile intime doar cu un laptop.
DJ Wanda a recunoscut pentru Agentia de Presa Mondena ca foarte multe posturi le scrie cand este complet dezbracata, simtindu-se cel mai bine in costumul Evei.
“Nu am fost niciodata vreo puritana si recunosc ca obisnuiesc sa scriu pe wonderful.ro
si cand sunt complet goala. Nuditatea pentru mine este o stare naturala, ma simt confortabil in pielea mea, sunt libera, iar acest lucru ma inspira cand scriu pe blog. In acest spatiu ma dezbrac de toate prejudecatile… Mi s-a spus ca sunt interesanta de privit chiar si pe furis”, a declarat DJ Wanda pentru www.agentiadepresamondena.com.
De altfel, Wanda s-a destainuit si pe blogul sau, spunand: “Te-ai gandit vreodata cat de multe poti afla despre un om aruncand un ochi iscoditor prin gaura cheii? Vei afla cum dezordinea din dormitor sau chiar pozitionarea tablourilor, a cartilor, tradeaza mai mult decat ai crede despre personalitate.
Tipul deschis sau inflexibil, prietenos sau retras extravert sau introvert, constiincios sau delasator, astia suntem noi priviti in intimitate prin ochii celuilalt care ne studiaza.
Sa nu-mi spuneti ca nu ati privi pe furis o persoana care se imbraca, face dus sau si mai mult de atat. V-am invitat in intimitatea mea si va permit un fel voyeurism consimtit de mine.
Sunt naturala in ciuda privirilor voastre violatoare, ma dezbrac de absolut toate prejudecatile, sunt un om dintr-o specie speciala si sunt interesanta de privit chiar si pe furis.
Cea mai fina, inteligenta si perversa modalitate de a ma privi in intimitatea mea este sa trageti un ochi pe wanderful, pe gaura cheii wanderful pentru ca… iubesc acest tip de voyeurism”.

DJ Wanda surprinde din nou, dupa ce pe blogul sau, www.wanderful.ro, a postat o fotografie in care apare complet goala, acoperindu-si partile intime doar cu un laptop.

DJ Wanda a recunoscut pentru Agentia de Presa Mondena ca foarte multe posturi le scrie cand este complet dezbracata, simtindu-se cel mai bine in costumul Evei.“Nu am fost niciodata vreo puritana si recunosc ca obisnuiesc sa scriu pe wonderful.ro si cand sunt complet goala. Nuditatea pentru mine este o stare naturala, ma simt confortabil in pielea mea, sunt libera, iar acest lucru ma inspira cand scriu pe blog. In acest spatiu ma dezbrac de toate prejudecatile… Mi s-a spus ca sunt interesanta de privit chiar si pe furis”, a declarat DJ Wanda pentru www.agentiadepresamondena.com.   De altfel, Wanda s-a destainuit si pe blogul sau, spunand: “Te-ai gandit vreodata cat de multe poti afla despre un om aruncand un ochi iscoditor prin gaura cheii? Vei afla cum dezordinea din dormitor sau chiar pozitionarea tablourilor, a cartilor, tradeaza mai mult decat ai crede despre personalitate. Tipul deschis sau inflexibil, prietenos sau retras extravert sau introvert, constiincios sau delasator, astia suntem noi priviti in intimitate prin ochii celuilalt care ne studiaza.Sa nu-mi spuneti ca nu ati privi pe furis o persoana care se imbraca, face dus sau si mai mult de atat. V-am invitat in intimitatea mea si va permit un fel voyeurism consimtit de mine.Sunt naturala in ciuda privirilor voastre violatoare, ma dezbrac de absolut toate prejudecatile, sunt un om dintr-o specie speciala si sunt interesanta de privit chiar si pe furis.

Cea mai fina, inteligenta si perversa modalitate de a ma privi in intimitatea mea este sa trageti un ochi pe wanderful, pe gaura cheii wanderful pentru ca… iubesc acest tip de voyeurism”.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

DESCOPERĂ: Ce înseamnă dacă ți se zbate ochiul

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă OCHIUL

DESCOPERĂ: Dieta disociată (111, 222, 333, 3+3). Topește 15 kg în 2 săptămâni

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLINA BOBONETE, soția lui Mihai Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri