Divortata si ramasa orfana, Dana Marijuana a ramas singura cu doi copii! Artista a povestit despre cea mai neagra perioada din viata ei: "Ai mei au crezut ca ma sinucid"


 

Dana Marijuana si-a deschis sufletul in fata admiratorilor si a vorbit, in exclusivitate pentru emisiunea WOWbiz, despre trecutul tumultos, dar si despre planurile de viitor.

 

"Nu mai vreau nimic cu acte. Cel mai urat dintr-o casnicie este divortul. Sa ajungi sa te razboiesti cu persoana iubita. Nu din cauza stupefiantelor am intrat in spital. O sa scriu o carte, sa explic exact viata mea. Insa nu o sa zic prea multe", a declarat Dana Marijuana.

 

Dana Marijuana a vorbit si despre cea mai grea perioada din viata ei. 

 

"M-am indragostit si eu atunci. Am vazut un tip, un baiat, mi-au venit foarte multe informatii despre el. Am simtit ceva deosebit pentru el. Nu am ajuns sa fim impreuna. Cred ca si el m-a placut. Cand eram indragostita de acest baiat, am inteles multe. Am primit multe semne de la univers. In spital a fost o lupta psihologica. Nu neg ca am folosit stupefiante. Greseala mea a fost ca am fost foarte sincera. 

 

 

 

 

 

 

Numai eu stiu prin ce am trecut. Important este ca am avut Dumnezeul meu si am avut noroc ca am trecut peste. Eu cand am fost internata acolo. Am fost internata la Obregia pentru ca familia mea a crezut ca ma sinucid. Am inceput sa vb singura, in versuri, voiam sa demonstrez. Normal ca au crezut ca am luat-o razna. De asta am scris si cartea asta.

 

Deranjata despre intrebarile legate de droguri, Dana Marijuana nu a vrut sa mai raspunda la nimic legat pe acest subiect. 

 

"Uite ca nu vreau sa-ti raspund. O sa scriu in carte. Nu inteleg de ce trebuie sa spun.

 

"Pentru ca ai trecut prin asta, ai fost o victima. Acum esti un exemplu pozitiv", a spus Andreea Mantea.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Premierul Ludovic Orban: "Guvernul va acorda părinţilor un sprijin de 75% din salariu..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri