Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală

Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală

Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală

Află din rândurile următoare ce se ascunde în mintea bărbaților care înșală.

Să fii pusă în situația în care tocmai ce ai fost înșelată de către partenerul tău de viață nu este deloc un lucru plăcut, mai ales în cazul în care vorbim despre o căsnicie de lungă durată și poate și copii prinși la mijloc. Ei bine, deși de cele mai multe ori ajungem la concluzia că infidelitatea nu are justificare, realitatea este cu totul alta.

Bineînțeles că în situația în care simți că relația nu mai funcționează, cel mai bine ar fi să te retragi și ulterior să îți găsești pe altcineva, dar chiar și în

cazul infidelității pot exista mai multe explicații.

Descoperă din rândurile următoare care sunt motivele principale pentru care un bărbat poate deveni infidel.

Așteptările și realitatea

Citește și: 3 motive care îi fac pe bărbați să înșele. Ce trebuie să știe femeile pentru a preveni acest lucru

Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală
Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală[Sursa foto: freepik]

Fiecare bărbat, atunci când se află în perioada adolescenței sau încearcă să descopere viața sau să înceapă o nouă perioadă din viața lui, are anumite așteptări de la ceea ce urmează

să se întâmple. Practic, își proiectează viitorul într-un anumit fel, iar acest lucru are o puternică legătură și cu relația de cuplu.

Din păcate, însă, există situații în care așteptările nu corespund deloc cu realitate, iar în astfel de situații, de cele mai multe, ori bărbații devin infideli. Pentru a se simți speciali, unici, inediți, bărbații aleg să meargă în altă parte și să caute în altă femeie ceea ce nu îi este oferit în relația din prezent.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Frustrările sexuale

Pentru ca o relație să funcționeze la cote maxime, aceasta are nevoie și de atracție sexuală din partea celor doi parteneri. De asemenea, trebuie să se coordoneze în situațiile în care sunt intimi unul cu altul și să găsească o punte de legătură între satisfacția dorințelor sexuală și afecțiune.

De cele mai multe ori, un bărbat care se simte frustrat din punct de vedere sexual ajunge să caute această satisfacție în brațele unei alte femei.

Controlul permanent

Citește și: Sfaturi pentru e evita infidelitatea. Ce trebuie să știe femeile despre problemele de cuplu

Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală
Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală[Sursa foto: freepik]

Un alt motiv foarte des întâlnit în rândul bărbaților care înșală este controlul permanent.

Dacă un bărbat se simte controlat în relație, atunci acesta încearcă să se elibereze prin infidelitate.

În acest caz, este foarte important să îi oferim libertatea de care are nevoie pentru a se dezvolta atât ca persoană unică, cât și ca un partener de viață. De multe ori, bărbații cedează în fața comportamentului autoritar al unei femei și caută să evadeze din acest control prin intermediul unei femei care îi oferă libertatea de care au nevoie.

Mai mult decât atât, este foarte important de precizat că un bărbat simte nevoia de a se regăsi în energia masculină, iar atunci când este controlat energia lui masculină scade și în astfel de situații va căuta o altă persoană care să îi echilibreze energia.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Critica excesivă

Critica excesivă este un alt motiv pentru care bărbații ajung să fie infideli. În momentul în care de la partenera de viață primește doar critici și îi sunt evidențiate doar defectele, bărbatul respectiv va căuta o persoană care să îl facă să se simtă valoros, să îi dea importanță și să îl poziționeze într-o lumină favorabilă, iar de cele mai multe ori va ajunge să-și înșele partenera cu o astfel de persoană.

Trăirile pe care le are

Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală
Dincolo de infidelitate. Ce se ascunde în mintea bărbatului care înșală[Sursa foto: freepik]

Pe lângă critica excesivă într-o relație, bărbații pot simți că nu sunt suficient de buni din cauza unor traume din copilărie sau a diferitelor experiențe pe care le-au trăit de-a lungul vieții. În astfel de situații, adesea caută persoane inferioare lor care să le ofere confortul emoțional de care au nevoie, să se simtă ei pe primul loc. Astfel de situații bineînțeles că nu au legătură cu relația din prezent, dar reprezintă un motiv pentru care bărbații devin infideli.

Evadarea

Infidelitatea poate fi folosită și ca o metodă de evadare dintr-o situație dificilă. Mai exact, dacă relația respectivă trece printr-o perioadă dificilă, atunci este posibil ca bărbatul să devină infidel doar pentru simplul fapt că nu știe cum să depășească această situație.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Cum sa îți menții partenerul fidel

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Clipele dificile prin care a trecut Leonard Doroftei. Cum s-a regăsit fostul campion mondial, după ce o perioadă nu-l mai interesa nimic din jur. „Am trăit un coșmar.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies