Cum sa îți menții partenerul fidel


Cu siguranță multe persoane s-au confruntat cu perioade mai puțin plăcute în relații, atunci când partenerii nu se mai comportau la fel, dar aceștia nu știau de ce. Ei bine, este foarte important să știi cum să îți menții persoana cu care ești într-o relație fidelă. Iată cum să faci acest lucru.


In articol:

Cristian Andrei, psiholog, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cum să îți menții parteneru l fidel. Dacă ai fost vreodată pus în situația în care ai simțit că cel de lângă tine nu mai e la fel și nu știai de ce, ei bine, iată cum trebuie să abordezi astfel de situații!

Citește și: Care sunt cele mai frecvente afecțiuni oftalmologice

Cum sa iti menții partenerul fidel

Cum sa iti menții partenerul fidel

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Când trebuie să aibă loc primul consult oftalmologic pentru un copil

Cum să îți menții partenerul fidel

Cristian Andrei, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV despre cum să îți menții partenerul fidel.

El consideră că temperamentul este cel cu care un om se naște, iar caracterul este partea din personalitatea noastră care poate fi educată, de-a lungul timpului.

„Caracterul este acea parte din personalitatea noastră care poate fi educată. Temperamentul este cel înnăscut și caracterul este cel educabil și dacă omul în caracterul lui are tendința de a se gândi doar la el, pentru că fidelitatea este o formă de generozitate și dacă te gândești doar la tine te gândești că vrei cât mai multe pentru tine și de aici începe, de la alegerea partenerului și bineînțeles că după ce l-ai ales ce să

îi faci, să îl deprimi, să îl încui în casă, să îl legi de calorifer, dacă el este un om care de la tatăl lui consideră că un bărbat este un consumator de femei sau ea, tot la de tatăl ei, consideră că are dreptul la orice și ceilalți vor suferi în preajma ei, acum ce să îi mai faci”, a  spus specialistul.

Dacă bărbații își doresc să intre într-o relație cu femei fidele, ei trebuie să le ofere emoționalitate, hrană emoțională, altfel, ele vor pleca. Când vorbim despre hrana emoțională ne referim la complimente și la anumite lucruri pe care le observi la ea.

Atunci când femeile vor relații cu bărbați fideli trebuie să îi facă să se uite la ele și să creadă că încă nu au reușit să le cucerească în totalitate.

 „Dacă tu, ca și bărbat, vrei o parteneră fidelă trebuie să îi dai emoționalitate, trebuie să îi dai hrană emoțională, ca să nu plece de lângă tine la altă sursă. Hrană emoțională înseamnă să îi apui cât de frumoasă este, să observi ce s-a mai schimbat la ea, să o faci să aibă emoții în preajma ta. Dacă este bărbat și te comporți foarte frumos cu el, te trezești că și-o ia în cap, cum se spune, și mai mult curaj prinde, iar atunci multe femei au observat că trebuie să îl frustreze pe bărbat ca să fie fidel, nu să fie generoase. Trebuie să îl faci să se uite la tine și să îl faci să creadă că nu te-a cucerit nici astăzi pe deplin, e o frustrare pentru bărbat”, a mai spus specialistul.

Femeia are nevoie de hrană emoțională, spre deosebire de bărbat. Acesta trebuie să aibă parte de dinamism și puțin contrast cu frustrare, ca să se mențină activ, interesat pe femeia lui.

„Lucrurile nu seamănă la femeie și la bărbat, femeia trebuie hrănită emoțional pentru fidelitate, iar bărbatul trebuie să aibă parte de dinamism și un pic de contrast cu frustrare, ca să se mențină activ, interesat pe femeia lui că altfel spune că soția lui este acasă și seamănă cu o canapea, deoarece rămâne în locul în care a lăsat-o, iar el se duce să caute altceva. Așa gândește bărbatul care o duce bine. Este vorba de a-l menține pe bărbat în acea stare activă, ușor nemâncat, ca să spun așa. Dacă îl vrei o viață întreagă cam așa trebuie să îl ții. Din cauză că bărbatul nu apreciază atât de mult excesul emoțional tinde să fugă de asta, i se pare ușor prea concentrată”, a mai adăugat psihologul.

Citește și: Cum poți atrage banii în 2023? De ce cristale și pietre prețioase ai nevoie?

Cum sa iti menții partenerul fidel

Cum sa iti menții partenerul fidel

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Cum îi explic copilului că somnul de prânz nu este o pedeapsă

Specialistul, despre parteneri orbiți de gelozie

Psihologul consideră că în personalitatea unui om foarte gelos există multă concentrație paranoidă și va fi suspicios toată viață. O veste mai puțin bună pentru femeile care aleg să conviețuiască lângă acești bărbați este că acest lucru se accentuează pe măsură ce omul avansează în vârstă.

„Fie în personalitatea unui astfel de om există multă concentrație paranoidă, adică este un om suspicios de felul lui și îmi pare rău să o spun, vestea proastă este că acest lucru se accentuează pe măsură ce omul avansează în vârstă, deci la vârsta a treia s-ar putea să fie maxim de paranoid și de aceea e grea viața cu un astfel de om, fie ar face el, ceea ce îți spune ție că faci”, a mai spus el.

Citește și: Care este secretul unui cuplu cu adevarat implinit

Cum sa iti menții partenerul fidel

Cum sa iti menții partenerul fidel

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Ce faci când copilul tău e dependent de telefon


Abonează-te pe

Citește și:

Ultima cifră din anul nașterii, secretul destinului nostru

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Poți iubi două persoane în același timp?

Cum se pregătesc legumele pentru un gust deosebit


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Nașa mi-a dat un mesaj.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, certați, după ce artistul a vorbit despre ce s-a petrecut în Maldive
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri