Din culisele serviciilor oferite de detectivi particulari – cât interes au românii pentru astfel de solicitări


Din filme ştim că rolul unui detectiv este de a fi omul din umbră, subtil, ce îşi face treaba şi la final dezvăluie ceea ce alţii habar nu aveau. În realitate, lucrurile sunt puţin diferite, dar au aceeaşi bază comună: detectivul lucrează fără a lăsa urme, investighează, mare parte din munca lui este de supraveghere şi de a fi cu ochii ȋn patru, iar la final oferă şi dovezile de necontestat.

În ultimii ani şi românii au devenit tot mai interesaţi de ideea angajării unui  detectiv, pentru a descoperi informaţii ce pe cont propriu i-ar costa prea mult şi la propriu şi la figurat – timp investit, nevoia de a fi disponibil pentru acest scop, bani etc. Printre cele mai solicitate tipuri de investigaţii se numără cele din sfera personală, respectiv ce ţin de fidelitatea sau mai bine spus infidelitatea unora. Ironic este că atunci când o soţie se adresează detectivului are la bază poate numai o îndoială, dar de cele mai multe se adevereşte. Aşadar, există aspecte ce conving că un detectiv este necesar şi mai apoi au nevoie de curaj pentru a porni o astfel de misiune.

Detectivii îşi opresc misiunea la limita între legal şi ilegal

Trebuie spus că munca în sine este una complexă. Supravegherea trebuie realizată de două persoane, uneori un detectiv fiind pe teren şi un altul căutând resurse din birou. Nu se permite a trece graniţa între legal şi ilegal imoral, atentând la drepturile privind viaţa privată. Aşadar nu se permit înregistrări, nu vor fi nici dovezi ce contează în instanţă, nu se vor monta microfoane sau camere fără acordul părţilor.

Cum reuşesc totuşi detectivii să demonstreze rezultatul unei misiuni? Cu fotografii la faţa locului, în spaţiul public, poate chiar să anunţe în timp real şi eficient pe solicitanţi spre a vedea cu ochii lor ce se întâmplă şi să confrunte adevărul.

Detectivii sunt sursa eforturilor eficiente si profesionale de a descoperi lucruri si fapte

Poate că nu ne gândim la adevăratele implicaţii ale unui detectiv decât atunci când realitatea ne-o demonstrează. Dar bănuielile, probleme de familie ce se cumulează, o stare permanentă de stres din cauza unor frământări duc la stări psihice greu de suportat. Ca şi atunci când te simţi bolnav şi mergi la medic pentru rezolvare, în cazul unor îndoieli mergi la detectiv să te ajute şi să îţi clarifice situaţia.

Pentru că ceea ce ţine de intimitatea unei case, de problemele de familie să fie  expuse astfel este nevoie de încredere. Detectivii însă asigură confidenţialitate şi sunt prin însăşi meseria lor o structură discretă. Nu au interes, nu sunt părtinitori şi tot ceea ce fac este de a prezenta situaţia aşa cum o descoperă că este. Deşi se poate spune că iau parte la drama celor care se trezesc în trădare de către soţi, soţii, parteneri de serviciu etc. după caz, detectivii spun adevărul crunt, însă ii ajută pe solicitanţi să trieze situaţiile cum se cuvine.

Agenţiile de acest gen sunt tot mai numeroase în ţară. Unii detectivi sunt chiar deschişi la deplasări, aşadar pentru cei interesaţi ar fi bine să ştie că există posibilitatea de a colabora cu un detectiv ce va avea în vizor o persoană ce îşi desfăşoară activitatea şi în alte oraşe. Până la urmă, pentru că ne dorim să ştim adevărul şi merită asta niciun efort nu este prea mare.


Abonează-te pe

Citește și:

Cadoul perfect vine de la 1001cosmetice.ro

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Anda Adam a vorbit despre a doua sarcină

Andreea Tonciu s-a îngrăşat! A făcut guşă, iar hanoracul larg nu îi mai poate masca burta!

Cum sa alegi buchetul de flori perfect pentru Craciun?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a Războinicului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri