Dima Trofim lanseaza primul sau videoclip, “Cersesc iubire”


Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, lanseaza primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cersesc iubire”, compusa de Radu Sirbu & Sianna si produsa de Rassada Music.

 

“La invitatia lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa si mi-a placut mult din prima.  Am tras rapid ghidul vocal, ca sa ne dam seama cum suna si daca este potrivita pentru vocea mea si asa a ramas. Desi piesa a mai fost inregistrata cu alte doua mari voci din industria muzicala romaneasca, mie mi s-a potrivit ca o manusa, asa ca pot spune ca piesa m-a ales pe mine”, a spus Dima.
Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia  a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean.
Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare. Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si seducandu-l  pe interpret.
Alaturi de Dima Trofim si Iulia Vantur, in videoclip si-a mai facut aparitia si producatorul proiectului, Radu Sirbu, fost membru al trupei de succes O-zone.
“‘Cersesc Iubire’ este una dintre cele mai frumoase piese in limba romana la care am avut onoarea sa particip ca producator si compozitor, nu numai pentru ca este o piesa cu un mesaj puternic, dar si deoarece Dima a putut sa transmita, dincolo de cuvinte, si foarta multa emotie. A fost o colaborare interesanta, este  un artist complet, cu un potential enorm, atat ca interpret cat si ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu usurinta la filmari, unde ne-a uimit pe toti cu prestatia sa. O sa mai urmeze cu siguranta alte colaborari pentru ca avem planuri mari si suntem pe aceeasi lungime de unda”, a spus Radu Sirbu.
Daca de tinutele Iuliei Vantur s-a ocupat Cristina Savulescu, de imaginea artistului si a producatorului sau s-au ocupat cei de la Holy Fashion. De machiaj a fost responsabila Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru.
XHdiVjGLTZk

La invitatia lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa si mi-a placut mult din prima.  Am tras rapid ghidul vocal, ca sa ne dam seama cum suna si daca este potrivita pentru vocea mea si asa a ramas. Desi piesa a mai fost inregistrata cu alte doua mari voci din industria muzicala romaneasca, mie mi s-a potrivit ca o manusa, asa ca pot spune ca piesa m-a ales pe mine”, a spus Dima.

Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia  a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean. Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare. Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si seducandu-l  pe interpret.Alaturi de Dima Trofim si Iulia Vantur, in videoclip si-a mai facut aparitia si producatorul proiectului, Radu Sirbu, fost membru al trupei de succes O-zone.

‘Cersesc Iubire’ este una dintre cele mai frumoase piese in limba romana la care am avut onoarea sa particip ca producator si compozitor, nu numai pentru ca este o piesa cu un mesaj puternic, dar si deoarece Dima a putut sa transmita, dincolo de cuvinte, si foarta multa emotie. A fost o colaborare interesanta, este  un artist complet, cu un potential enorm, atat ca interpret cat si ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu usurinta la filmari, unde ne-a uimit pe toti cu prestatia sa. O sa mai urmeze cu siguranta alte colaborari pentru ca avem planuri mari si suntem pe aceeasi lungime de unda”, a spus Radu Sirbu. 

Daca de tinutele Iuliei Vantur s-a ocupat Cristina Savulescu, de imaginea artistului si a producatorului sau s-au ocupat cei de la Holy Fashion. De machiaj a fost responsabila Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Delia, primele declarații despre SARCINĂ! Vedeta a făcut anunțul așteptat de toți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri