Dietele divelor de alta data! Cum se mentineau in forma Marilyn Monroe si Audrey Hepburn


Definitia frumusetii s-a dat pentru prima data in perioada de aur a filmului, atunci cand icon-urile anilor '50 si '60 impuneau masurile perfecte ale sex-appealului.

Dieta Marylin Monroe

Micul dejun: Două ouă crude amestecate cu lapte călduţ. „Mă îndoiesc că vreun doctor poate recomanda un mic dejun mai nutritiv decât acesta unei fete aflate mereu pe fugă“, îşi justifica Marilyn alegerea.

Pranz şi cina: Actriţa sărea peste a doua masă a zilei, din cauza programului încărcat, însă recupera la cină. Şi recupera bine, cu o friptură la cuptor, de cele mai multe ori coaste de miel, sau cu ficat fript.

„În fiecare seară, mă opresc la magazin şi cumpăr o friptură, coaste de miel sau câteva bucăţi de ficat, pe care le pregătesc la cuptor. Pe lângă friptură mănânc, de obicei, patru sau cinci morcovi cruzi şi asta-i tot.“

Desert:
Îngheţată de fructe, aproape zilnic.

Dieta Audrey HepburnMicul dejun:
Fructe şi legume sau lapte cu cereale integrale.


Pranz şi cina: Unul dintre felurile de mâncare preferate ale lui Audrey erau pastele cu mult sos de roşii. Salatele de legume proaspete erau şi ele prezente în meniul divei. Câteodată, ea asocia această masă cu un pahar de vin, pe care-l prefera mai popularului Scotch.

Desert: Actriţa nu se dădea în vânt după gustările dulci, dar când simţea nevoia unui răsfăţ, alegea câteva pătrăţele de ciocolată neagră sau, şi mai rar, îngheţată de vanilie cu sirop de arţar.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: De ce se tem pisicile de CASTRAVEȚI

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CITEȘTE: De ce mănâncă pisicile iarbă

CITEȘTE: De ce frământă pisicile locul cu lăbuțele

CITEȘTE: De ce pisicile simt că mor și vor să se ascundă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 178ianuarie 2022, anuntul ANM: vreme deosebit de rece!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri