Dieta daneză sau cum slăbeşti până la 6-7 kg în 13 zile – Meniul, pas cu pas

Dieta daneză sau cum slăbeşti până la 6-7 kg în 13 zile – Meniul, pas cu pas
Dieta daneză sau cum slăbeşti până la 6-7 kg în 13 zile – Meniul, pas cu pas

Dieta daneză este o dieta severa cu a alimentatie restrictiva care poate fi reluata la fiecare şase luni fără a destabiliza metabolismul, susţin specialistii în nutriţie.

Potrivit specialiştilor, această cură promite pierderea a şapte kilograme pe săptămână.

Dieta daneza dureaza 13 zile si garanteaza pierderea a 9-12 kilograme insa pentru că este săraca în kilocalorii, persoanele care doresc să ţină acesta dieta au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta.

Rezultatele dietei daneze variaza de la persoana la alta – in functie de modul de reactie al fiecarui organism la diferite mancaruri.

Cura de slabire prin dieta daneza este un bun inceput pentru o schimbare majora de stil de viata si alimentatie. Sportul si plimbarile in aer liber sunt o forma foarte recomandata de suport a dietei daneze.

Citeste si: Top 3 femei din zodiac care ofera cele mai "fierbinti" partide de sex

Dieta daneza – program 13 zile

Ziua 1

La micul dejun se bea o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La pranz se mananca două ouă fierte impreuna cu 380 grame de spanac şi o roşie. Cina va fi compusa din 200 de grame de friptură de vită sau focă precum şi o salată verde proaspata cu ulei de masline şi zeamă de lămâie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ziua 2

Pentru cei care urmeaza dieta daneza la micul dejun se recomandă aceeasi ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. Pranzul va consta in 250 de grame de şuncă şi un iaurt cu continut scazut de grasime(preferabil fara aditivi artificiali). Cina va fi compusa din acelaşi meniu ca în ziua precedentă.

Citeste si: Apa cu ghimbir – cea mai sănătoasă băutură care arde cu succes excesul de grăsime de pe talie

Ziua 3

În ziua a treia dimineaţa alaturi de ceasca de cafea se va mânca şi o felie de pâine prăjită. Masa de dupăamiază va fi compusa din două ouă fierte, o felie de şuncă şi o salată verde proaspata. La cină se va mânca o ţelină bine fiartă, o roşie şi un mar.

Ziua 4

Micul dejun va fi acelaşi ca în ziua precedentă, o ceasca de cafea si o felie de paine prajita.

La masa de prânz se vor consuma 200 de mililitri de suc de portocale şi un iaurt natural. Seara se recomandă un ou fiert, un morcov ras şi 250 de grame brânză de vaci.

Ziua 5

In a cincea zi de dieta daneza la micul dejun se va mânca un morcov mare ras. La prânz se consuma 200 de grame de cod(poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan) cu zeamă de lămâie şi o linguriţă de unt proaspat.

Cina va contine în 200 de grame de friptură de vita şi o ţelină rasă.

Citeste continuarea aici.

 



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

A slabit 34 de kilograme in sase luni. Ce dieta a urmat

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies