Dieta Cambridge. Procesul care iți schimbă viața!


Dieta Cambridge. Procesul care iți schimbă viața!

Este o dietă revoluționară, construită după foarte multe cercetări, care promite că vei slabi cu până la 6 kilograme într-o singură lună. A fost creată de faimosul biochimist Alan Howard în asociere cu Ian McLean-Baird, în laboratorul Dunn Nutrition Laboratory din Cambridge.


In articol:

Dieta Cambridge. Procesul care iți schimbă viața! Este o dietă revoluționară, construită după foarte multe cercetări, care promite că vei slabi cu până la 6 kilograme într-o singură lună. A fost creată de faimosul biochimist Alan Howard în asociere cu Ian McLean-Baird, în laboratorul Dunn Nutrition Laboratory din Cambridge.

După mulți ani de cercetări, cei doi au lansat în anul 1984 planul de slăbit în Marea Britanie. Dieta Cambridge este o dietă foarte restrictivă care promite rezultate rapide pentru oricine o urmează. Planul de slăbit stabilit include consumul de alimente special concepute precum batoane nutritive, băuturi, supe și shake-uri, care sunt asociate cu menținerea unei diete sărace în calorii. În cadrul acestei diete numărul de calorii este atât de redus încât nu se recomandă menținerea dietei pentru o perioadă mai mare de 12 săptămâni.

Dieta Cambridge. Procesul care iți schimbă viața!
Dieta Cambridge. Procesul care iți schimbă viața!

Cum funcționează dieta Cambridge?

Există o serie de pasi care trebuie urmați în ordine cronologică, după cum urmează: pregătirea pentru dietă, slăbitul, stabilizarea și controlul greutății pe termen lung. În prima fază a programului se vor consuma intre 450 și 600 de calorii pe zi. Mesele normale sunt înlocuite cu batoane, shake-uri și alți înlocuitori special concepuți pentru această dietă, care pot fi achiziționați după înscrierea în planul de slăbit.

Motivul principal pentru care oricine intră în această dietă slăbește foarte mult în prima fază este că organismul intră în ketoză, adică acea stare în care corpul arde grăsimea în locul carbohidraților. În prima fază de urmat a dietei nu se recomandă efectuarea de exerciții fizice, dar pe măsură ce planul de slăbit avansează, includerea exercițiilor este încurajată.

Citeste si: Obiceiuri sănătoase pe care să le iei cu tine în sezonul rece

Este eficientă dieta Cambridge?

Dieta Cambridge este faimoasă deoarece oferă rezultate foarte rapid, în mod special după primele sale etape. Consumând cu aproximație 400 de calorii pe zi, se poate ajunge la pierderea a până la 6 kilograme pe lună. Odată ce s-a ajuns la greutatea dorită, planul Cambridge presupune apoi reintroducerea unei alimentații normale formate din produse sănătoase și controlul porțiilor alimentare. Atunci când această dietă este urmată, se recomandă a se bea mai multă apă decât de obicei, se recomandă a se avea somnuri odihnitoare, a se bea ceaiuri și a se consuma multe verdețuri.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să menții un stil de viață sănătos după menopauză

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

CONNECT-R: Cine este Ștefan Relu Mihalache. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este NICOLETA NUCĂ. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este soţul Angelei Rusu, MARIUS MODOVAN

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri