Dieta Andrei Măruță. Cât a slăbit soția prezentatorului TV în doar câteva luni

Dieta Andrei Măruță

Dieta Andrei Măruță

Andra Măruță are o siluetă de invidiat și mulți se întreabă care este secretul ei, mai ales că după fiecare sarcină a reușit să scape într-un timp record de kilogramele în plus. Cântăreața a dat jos 15 kilograme în doar câteva luni și dezvăluit recent dieta pe care a respectat-o.

Andra Măruță se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Artista are grijă de imaginea ei și încearcă pe cât posibil să nu exagereze cu mâncarea, deși multe preparate îi fac cu ochiul. Recent, cântăreața a vorbit despre dieta care a ajutat-o să scape de 7 kilograme în nu mai mult de două săptămâni! În ce constă această cură de slăbire minune pe care a încercat-o vedeta?

Citeste si: 16 Mâncăruri rapide și ușor de făcut pentru momentele când ești pe fugă

Dieta Andrei Măruță
Dieta Andrei Măruță[Sursa foto: Instagram]

Andra Măruță, despre dieta de două săptămâni

Dieta Andrei Măruță. Soția prezentatorului de televiziune a dezvăluit că în perioada pandemiei a ajuns să cântărească mai mult de 70 de kilograme și cu toate că a încercat să se abțină de la tot felul de delicii, nu a reușit.

Ei bine, cu multă ambiție, sport și o alimentație sănătoasă, diva a reușit să ajungă la kilogramele pe care și le-a dorit, iar acum împărtășește secretul cu toate doamnele și domnișoarele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție.

Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”, a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Când se bea ceaiul verde pentru a slăbi. Cum să-l consumi pentru a da jos kilogramele în plus

Dieta Andrei Măruță
Dieta Andrei Măruță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Ce regim special a avut Andra Măruță

Dieta Andrei Măruță. Alimentația haotică a dus-o pe Andra în pragul exagerării cu anumite preparate, dar s-a oprit la timp și a reușit să ajungă la kilogramele pe care și le dorea. Cea care i-a atras atenția și care a motivat-o a fost sora ei, pe care o consideră un adevărat exemplu de urmat. După sfaturile și îndrumările acesteia, Andra Măruță se declară mai mult decât mulțumită de aspectul ei fizic.

„Trebuie să îți mărturisesc, că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi”, a mai declarat Andra la un moment dat.



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cura de slăbire cu înghețată te scapă de 5 kg în 3 zile. Care sunt cantităţile şi tipurile de înghețată recomandate de specialiști

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies