Diana Dumitrescu: “Nu sunt anorexica” – Vezi cate kilograme are actrita


Diana Dumitrescu a raspuns invitatiei de a participa la un eveniment caritabil, marti seara. Actrita a inotat pentru a strange fonduri pentru bolnavii de psoriazis.

 

Pe 29 octombrie, pentru al zecelea an consecutiv, oamenii din intreaga lume marcheaza Ziua Mondiala de Lupta impotriva Psoriazisului, o zi dedicata solidaritatii pentru pacientii care se confrunta cu aceasta boala.
Asociatia Alternative Sociale si Societatea Romana de Dermatologie, in parteneriat cu Fundatia Comunitara Bucuresti si AbbVie a organizat "Noaptea Inotatorilor”, un eveniment dedicat strangerii de fonduri pentru bolnavii de psoriazis, la care a participat si Diana Dumitrescu.
Actrita a inotat in bazin, alaturi de alte persoane care s-au oferit sa dea o mana de ajutor. Diana a fost admirata pentru felul in care arata, dar si pentru cat de rezistenta a fost la inot.
“Am rezistat, dar sunt foarte obosita. Nu am conditie fizica inca. Si e mai greu pentru cei care fumeaza. Imi place sa ajut, ma implic in actiuni caritabile. Ar trebuie sa fac mai des bazine. M-am suit pe cantar si pot sa va spun, nu neaparat foarte fericita, am 54 de kilograme. M-am ingrasat doua kilograme. Inaltimea mea este de 1.74. Sunt o femeie inalta. In momentul in care ma ingras, sa zic 55 de kilograme, din cauza conformatiei mele, pentru ca am soldurile foarte mari, par mai plinuta. Si atunci, pentru inaltimea mea, pentru televizor, care te arata mai “grasa” cu vreo cu vreo 5 kilograme, greutatea ideala este de 52 de kilograme. Eu oscilez: 53-54-52. Mai rar 51 si atunci e fericire mare. Deci nu sunt anorexica. Mananc normal, nu regulat, nu am trei mese pe zi. Eu nu manand dimineata, spre exemplu. Dar fac sport, chiar daca nu am cine stie ce rezistenta fizica, asta pentru ca sunt fumatoare. Fac Kangoo Jumps”, a declarat Diana pentru Kfetele.ro.

Pe 29 octombrie, pentru al zecelea an consecutiv, oamenii din intreaga lume marcheaza Ziua Mondiala de Lupta impotriva Psoriazisului, o zi dedicata solidaritatii pentru pacientii care se confrunta cu aceasta boala.Asociatia Alternative Sociale si Societatea Romana de Dermatologie, in parteneriat cu Fundatia Comunitara Bucuresti si AbbVie a organizat "Noaptea Inotatorilor”, un eveniment dedicat strangerii de fonduri pentru bolnavii de psoriazis, la care a participat si Diana Dumitrescu.Actrita a inotat in bazin, alaturi de alte persoane care s-au oferit sa dea o mana de ajutor. Diana a fost admirata pentru felul in care arata, dar si pentru cat de rezistenta a fost la inot.“Am rezistat, dar sunt foarte obosita. Nu am conditie fizica inca. Si e mai greu pentru cei care fumeaza. Imi place sa ajut, ma implic in actiuni caritabile. Ar trebuie sa fac mai des bazine. M-am suit pe cantar si pot sa va spun, nu neaparat foarte fericita, am 54 de kilograme. M-am ingrasat doua kilograme. Inaltimea mea este de 1.74. Sunt o femeie inalta. In momentul in care ma ingras, sa zic 55 de kilograme, din cauza conformatiei mele, pentru ca am soldurile foarte mari, par mai plinuta. Si atunci, pentru inaltimea mea, pentru televizor, care te arata mai “grasa” cu vreo cu vreo 5 kilograme, greutatea ideala este de 52 de kilograme. Eu oscilez: 53-54-52. Mai rar 51 si atunci e fericire mare. Deci nu sunt anorexica. Mananc normal, nu regulat, nu am trei mese pe zi. Eu nu manand dimineata, spre exemplu. Dar fac sport, chiar daca nu am cine stie ce rezistenta fizica, asta pentru ca sunt fumatoare. Fac Kangoo Jumps”, a declarat Diana pentru Kfetele.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri