Diana Belbita de la Exatlon tine mereu dieta, dar nu poate rezista in fata acestui desert. Ne-a povestit chiar mama vedetei. "Ii plac dulciurile"

Diana Belbita de la Exatlon tine mereu dieta, dar nu poate rezista in fata acestui desert. Ne-a povestit chiar mama vedetei.
Diana Belbita de la Exatlon tine mereu dieta, dar nu poate rezista in fata acestui desert. Ne-a povestit chiar mama vedetei. "Ii plac dulciurile"

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai bune concurente din competitia fenomen.

 

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Am putea spune ca tanara face parte din elita favoritilor la titlul de campion al competitiei-fenomen, iar de curand ne-am dat seama de la cine mosteneste sportiva calitatile de invingatoare.

Mama "faimoasei" Diana Belbita de la Exatlon ne-a marturisit ca si ea este perseverenta, nu se lasa doborata si e la fel de patimasa ca fiica ei.

" Cand mergeam cu sotul meu la meciurile Dianei, eu ma apropiam de cusca, voiam sa trag de ea, urlam, imi incurajam fiica. Sotul meu este mai linistit. Statea cuminte pe scaun si privea fara sa-si manifeste emotiile.", a spus mama "faimoasei" Diana Belbita de la Exatlon.

 

 

Crina Belbita este o femeie activa, care a muncit toata viata, si-a sustinut copiii si continua sa-si sprijine familia.

Nu stie ce inseamna sa stai degeaba, iar acum, in perioada Sarbatorilor Pascale, nu-si mai vede capul de treaba.

Mama Dianei are un serviciu solicitant, de multe ori aceasta lucrand in tura de noapte, iar ziua, in Saptamana Mare, se pregateste, ca noi toti de altfel, pentru Paste.

" Eu sunt ocupata cu serviciul si cu treburile de zi cu zi. Nici nu stiu inca ce o sa pregatesc de Paste.

Astept sa vina fiul meu de la Timisoara si o sa vad. Daca era Diana preparam ceva pe baza de carne si am fi avut pe masa multe dulciuri. Ea, fiind sportiva de performanta, tine de obicei dieta, dar cand vede un tort, nu se poate abtine. Ii plac mult dulciurile" a povestit mama indragitei Diana Belbita de la Exatlon, scrie WOWBiz.roCitește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Adevarul despre Oltin! De ce nu a participat la Arena Exatlon de aseara? Andreea Mantea a spus ce a patit

O RECUNOȘTI? Este o controversată cântăreață din România, care acum se află în mijlocul unui scandal

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, construiește un imperiu în afaceri. Cu ce se ocupă atunci când nu este pe scenă

Exatlon 3 aprilie. Nominalizari surpriza la Exatlon! Stefan, Alina si Roxana sunt cei trei Razboinici propusi spre eliminare

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies