Dezvăluiri uluitoare! None a recunoscut că a umilit-o pe Bianca pentru că nu o mai suporta!


În primul sezon de la Puterea Dragostei, Bianca a fost aspru taxată de None, concurentul de care ea se îndrăgostise.

Bianca de la Puterea dragostei se află, acum, în centrul unui scandal uriaș! Din ultimele informații, frumoasa concurentă a făcut videochat, după ce imaginile cu ea blondă, îmbrăcată sumar și plină de…gesturi pe o canapea au încins internetul în ultima vreme.

”Dacă te știi așa, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te știe o lume întreagă și să se afle și ce făceai când erai la grădiniță”, ”ce surpriză neplăcută”, ”tocmai ea care făcea pe Fecioara Maria”, ”nu se poate să fie ea în acele imagini”, ”era atât de finuță, angelică, acum, totul s-a dus, nimic nu mai este real la ea”, sunt afirmațiile făcute în mediul online despre tânără.

 

Bianca Comănici, acuzată de mai mulți concurenți... de plăceri ”nevinovate” 

Pe de altă parte, dezvăluirile despre plăcerile ”nevinovate” ale Biancăi Comănici au fost făcute prima dată de Bogdan Iordache. Bărbatul a aruncat, atunci, zvonul, spunând că ”Bianca are mereu ”bățul” ăla cu ea” și a lansat multe glume și ironii pe baza acestui obiect.

Bianca de la Puterea dragostei are o jucărie deocheată în geantă! ”Avea una singură, în geantă 

Mai mult, bârfa conform căreia Bianca de la Puterea dragostei are o jucărie ”sexuală” în geantă a fost confirmată, anul trecut, de None, primul concurent de care tânăra s-a îndrăgostit în casă. ”Nu jucării (pentru adulți). Avea în geantă o singură jucărie, un vibrator. Așa a spus ea. Din cate știu eu, și când a fost eliminată din emisiune (n.r. la prima ei ieșire din show), din câte știu eu de la fete, dorința ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se... Probabil are un libidou crescut”, a vorbit None despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă tânăra a comentat.

Mai mult decât atât, None a declarat că nu o mai suporta pe Bianca şi că...a legat-o.

”Este de notorietate scandalul pe care l-am avut cu Bianca în show, iar paharul mi s-a umplut la un date (n.r. întâlnire) pusă la cale de organizatori. Eram în mașină cu Plușica și cu ea. Inițial, mă simțeam bine, eram relaxat, și chiar mă jucam cu Pluși, o mai atingeam, moment în care Bianca a sărit pur și simplu pe mine, nu am mai scăpat de ea. I-am zis cu frumosul să mă lase în pace, dar când am văzut că nu se rezolvă nimic, de nervi, am tras centura de protecție și am legat-o cu ea de banchetă! Am ținut-o așa…legată! Nu o mai suportam”, a declarat None.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri