Dezvăluiri incendiare din Turcia! Ligi s-a certat la cuțite cu Jador la  Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu cei doi la plecarea manelistului din casă! "M-a oprit și mi-a spus în față totul"


După cearta avută la Puterea dragostei, Ligi și Jador au ajuns să nu mai stea unul cu celelălalt! Totuși, la plecarea cântărețului din casă, situația avea să se schimbe radical, iar bărbatul a făcut primul pas


In articol:

Cu o săptămână înainte de a ieși din casa Puterea dragostei, Jador a avut un conflict major cu Ligi, fata pe care el a considerat-o un pic ”cu nasul pe sus” în show-ul moderat de Andreea Mantea.

De altfel, la revenirea în țară, îndrăgitul manelist avea să spună de ce s-a ajuns la situația în care el și Ligi să nu își mai vorbească deloc. ”Ne-am certat rău de tot în casă, este adevărat! Nu știu de ce, fiindcă eu nu sunt genul de persoană conflictuală…Mi s-a părut mie că acolo, în emisiune, ea era mai fițoasă, mai selectivă, că ne privea pe toți băieții, așa cu…indulgență! De aici, și atitudinea mea și cuvintele pe care i le-am adresat pe moment”, a povestit Jador, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro!

Ligi era mai fițoasă în casă? Ce a spus Jador la scurt timp de la ieșirea din casă?

Tensiunile create au dus la o ceartă puternică între cei doi, iar, la finalul ei, Ligi a spus clar că nu mai vrea să aibă nimic cu Jador. Mai mult decât atât, după câteva zile în care l-a evitat pe cântăreț și nu a vrut să îi adreseze vreun cuvând, în gala finală de la Puterea dragostei, concurenta a avut o atitudine la fel de dură. "M-a oprit pe hol și mi-a spus în față totul. Mi-a zis ce a deranjat-o pe ea în discuții și că este supărată pe mine, că nu vrea să mai vorbim deloc după ce eu am să plec”, a dezvăluit bărbatul, care totuși nu avea să părăsească show-ul în relații proaste cu blondina.

Ligi de la Puterea dragostei s-a certat la cuțite cu Jador! În ce relații sunt acum

Astfel, dacă Ligi de la Puterea dragostei s-a certat la cuțite cu Jador, mai mult decât cu orice alt băiat din casă, manelistul avea să găsească o soluție de a face pace.”Era supărare, este adevărat, însă, eu sunt un om cu caracter și nu am vrut să las lucrurile așa, fiindcă nu am avut nimic cu nimeni din casă, implicit nici cu ea. Pot spune cu mâna pe inimă că Ligi este o fată bună. De aceea, după ce mi-a spus ce a durut-o în discuțiile noastre, am pupat-o și gata, totul s-a rezolvat. Ne-am luat un ”adio” frumos, și am rămas în relații de prietenie”, a conchis Jador pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Moș Nicolae 2020: Ce cadouri alegem pentru copii și adulți?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6 - 12 decembrie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, sănătatea și cariera sunt în pericol

De ce să alegi intervenția de implant mamar la Swiss Clinics în această perioadă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 6 decembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător încep o relaţie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri