Dezastru total după nuntă pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda


Dezastru total după nuntă pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda

Dezastru total după nuntă pentru Gabriela Cristea! Nu o să vă vină să credeţi cum a rămas casa vedetei după plecarea invitaţilor! Frumoasa prezentatoare ne arată haosul, dar şi ce a emoţionat-o până la lacrimi în noaptea nunţii.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda  au pregătit o surpriză pentru invitaţii lor. O parte a gardului, nefinisată, a fost lăsat pentru ca invitaţii să îşi arate imaginaţie.

Ce a ieşit?

"E dezastru, e nebunie aici, toate puse cum s-a putut de dimineaţă. Dar nu contează. Poate nu mă credeţi, dar au ramas şi sticle pline. Iar sarmalele au fost luate la pachet, tot ce a mai rămas. În curte, aşa ca după petrecere, nebunie, sticle aruncate. Gazonul nostru e plin de confetti, mesele sunt abandonate, dar important e că au susţinut oameni care s-au distrat", spune Gabriela Cristea.

"Ne-am gândit să ne facem şi să le facem o surpriză celor care au fost prezenţi. Am lăsat unul dintre gardurile noastre nefinisate şi i-am pus aseară pe invitaţii noştri să ne scrie mesaje aici pe gard. Ăsta e primul, scris de mine cu o seară înainte de eveniment. În rest, tot ce vedeţi... invitaţii noştri care s-au distrat, au dat în mintea copiilor şi au început să scrie ce le-a trecut prin minte şi ce şi-au dorit să ne ureze. Şi acum o să vă şi arăt! Ia uite! Cineva a desenat un soare şi a scris "Hai Steaua" şi chitara, Champions League dar au fost şi mesaje aşa mai de corason. Voi aţi demonstrat că iubirea face minuni, love, Anca şi Filip.  Mulţumim, Anca! A, şi un p.s: "Mai faceţi un băiat să nu rămână Tavi singurel.'' Lasă, că are trei fete, două mici şi una mare. Aşa desene, desene.

Să aveţi numai zile pestriţe! De la cine credeţi, Ade şi Virgil. Gabi plus Tavi egal love. Ca pe vremuri", a mai spus Gabriela Cristea.


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă de covridog. Cum faci aluatul și ce fel de crenvurști trebuie să cumperi

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Flavia Mihășan o să nască, în curând, al doilea copil! Imagine inedită cu burtica! „Ne vedem...”

Ana Porgras nu se întoarce în competiția Survivor România! Faimoasa este în drum spre România

Jador are remușcări în urma eliminării Anei Porgras de la Survivor România! „Mi-au ieşit fire de păr alb în barbă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Katie Bates și Travis Clark s-au logodit! Ce surpriză i-a pregătit cântărețul iubitei lui?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri