Detaliile unei rochii care te dau de gol că te-ai îmbrăcat ieftin – cum să alegi bine, accesibil și de bun gust


Detaliile unei rochii care te dau de gol că te-ai îmbrăcat ieftin – cum să alegi bine, accesibil și de bun gust

Admirăm piesele vestimentare de la mari case de modă, dar nu tot timpul ne permitem să investim atât de mult în ceea ce purtăm. Totuși de calitate nu te poți dezice. Mai ales că în zilele noastre multe haine sunt reproduse, suntem mari consumatori de fast fashion și fake-uri, uneori chiar și fără să ne dăm seama. Află cum să arăți bine, chiar și când nu investeșți foarte mult în ținuta ta.

Alege ce ți se potrivește

Regula numărul unu este să porți haine care îți vin și să nu exagerezi. Oricât pare de banal, o haină mai strâmtă  nu este mai sexy, ci te face să pari chinuită când te încorsetezi într-o mărime mai mică decât ți-ar trebui. Cât despre cele care au forme generoase, din fericire există acum și magazine ce dispun de vaste colecții XXL. Este și cazul Bobomoda, unde se vor găsi ținute elegante, interesante, chiar și în variante de mărimi mari mari.

Mergi pe simplu, clasic sau design minimalist

O rochie spre exemplu nu are nevoie de prea multe detalii să iasă în evidență. Contează cum cade pe tine, ce zone accentuează. Mai puțin este mai bine spune unul dintre cele mai cunoscute principii în fashion. Spre exemplu o rochie simplă, stilul Erika de la Bobomoda este versatilă și atractivă, deși în fond este simplă, cu elastic la umeri, lungă și cu accent pe talie, un cordon negru.

Sunt preferate hainele cu fermoar ascuns

Acestea sunt o notă de rafinament, sunt cele care contribuie la un aspect per total mai îngrijit, stilat. Sunt preferate astfel de tipuri de fermoare mai ales la ținutele elegante și când acest sistem de închidere este la spate, dar central plasat spre exemplu.  

Atenție la detalii – cusături perfecte

În ceea ce privește detaliile unei ținute, privirea va fi mereu atrasă de ceea ce iese în evidență. Așadar, cusăturile sunt cele care denotă de cele mai multe ori cu câtă atenție a fost creată o piesă vestimentară. Nu doar că acestea trebuie să fie duble, semn clar că au fost aplicate cusături care să reziste, însă linia acestora trebuie să fie dreaptă, perfectă, fără întreruperi.

Urmărește stilurile favorite și unde se încadrează acestea în modă actuală

În mod ideal trebuie să fie vorba de o adaptare a trendurilor, astfel încât purtătoarea să fie în pas cu modă, măgulită de faptul că poartă ținute moderne. Însă totodată trebuie să fie vorba de stil potrivit siluetei.

Urmărește spre exemplu Bobomoda. Colecțiile sunt accesibile și atât de variate, încât îți poți crea ținute complete pentru orice ocazie, fie vorba de cele de zi cu zi, streetwear, fie cele mai pretențioase, de ocazie. Bobomoda aduce că noutate și stiluri ce depășesc stereotipurile – cine spune că numai cele skinny pot purta o rochie animal print? Rochia Melania de la Bobomoda vine cu mărimi mari disponibile pentru doritoare.

Alte stiluri care să te inspire le regăsești în cadrul e-shop-ului bobomoda.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect. Greșeala pe care toți oamenii o fac!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri