Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.

Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.
Marcela Fota

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Marcela Fota, postează în mediul online fiecare moment prețios din viața sa.

Marcela Fota a decis să iubească din nou, în urma tragediei prin care a trecut în ultima ei căsnicie. Artista se simte foarte fericită, fiind o femeie alintată și iubită de iubitul ei tânăr. Cu orice ocazie pe care o are, nu ezită să împărtășească cu admiratorii ei momente speciale din viața sa, în care se observă cu ochiul liber că radiază de fericire. Printre postările sale din mediul online, reiese că este foarte apreciată de iubitul ei.

Postările de pe rețelele de socializare conțin multe cadouri romantice pe care acesta, în vârstă de 23 de ani, i le oferă.

Citeste si: „Nu mă interesează”. Marcela Fota, criticată după ce s-a aflat că are un nou iubit

Marcela Fota[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Marcela Fota, în costum de baie. Cât de bine arată la 45 de ani

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zilele trecute, artista a primit cadou din partea partenerului ei în vârstă de 23 de ani, un telefon de aproximativ 2000 de euro, de ultimă generație. De această dată, Marcela a postat un buchet imens de trandafiri roșii, simbol universal al dragostei și pasiunii.
Oricâte critici ar primi din partea gurilor rele care o urmăresc din cauza vârstei pe care tânărul o are, Marcela nu ține cont și nu se lasă afectată de acest lucru. Ea continuă să aleagă să iubească persoana care îi aduce pace, liniște, fericire și împlinire sufletească, chiar dacă decizia nu este pe placul celor din jur.

Marcela Fota și viața frumoasă de care se bucură

În urmă cu puțin timp, Marcela Fota a fost invitată la o nuntă. Artista a postat ulterior o poză alături de o fetiță micuță de la nuntă, care i-a atras atenția prin frumusețea ei. Așadar, de aici se poate observa faptul că artista iubește copiii, nefiind exclusă pe viitor o veste mare pentru admiratorii ei, având în vederea iubirea pe care Marcela Fota și iubitul ei o împart.

Citeste si: Marcela Fota este criticată pentru că și-a făcut o nouă relație. Cum a reacționat vedeta

Marcela Fota pe instagram[Sursa foto: wowbiz]

Citeste si: ,,Dă-i niște lecții de viață”. Mariana Ionescu Căpitănescu a fost sfătuită să intervină în relația Marcelei Fota

„M-am topit, o minune de fetiță!”, a spus Marcela Fota pe Instagram.
Cu toate că iubitul ei are o vârstă destul de fragedă, Marcela Fota îl laudă întotdeauna și spune despre el că este o persoană foarte matură în ciuda vârstei sale. Pe lângă asta, aceasta precizează faptul că este și potent din punct de vedere financiar, având în vedere toate cadourile oferite, dar și pozele cu mașini de lux care apar pe rețelele de socializare.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Așteptăm ca Poliția să ia măsuri, nu putem trăi așa”. Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un necunoscut

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Marcela Fota are o nouă relație, la aproape doi ani după ce a rămas văduvă

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies